Actief op het water

Bent u een echte waterrat en klaar voor actie op het water? Op en rondom de parken van Landal GreenParks is een hoop avontuur te beleven op het water. Ga de uitdaging aan en kom raften, surfen en nog vol meer!

Hijs de zeilen!

Jong en oud genieten met zeilen van de waterpret. Ga de uitdaging aan en hijs de zeilen. Geniet van het koele briesje door de haren op een lekkere zomerse dag. Huur een zeilboot en leer zeilen onder begeleiding met het hele gezin.
Ontdek de zeilmogelijkheden

Manoeuvreer over de wilde wateren

Liever wat meer actie? Trotseer het wilde water en ga raften onder begeleiding. Samenwerken is erg belangrijk bij raften. Voel de adrenaline door uw lichaam gieren terwijl u met de groep door het water heen manoeuvreert.
Alle raftmogelijkheden

Avontuur en snelheid op het water

Als u van actie, snelheid en avontuur houdt, is waterskiën de sport voor u! Waterskiën is een zeer uitdagende sport op twee ski’s voor jong en oud. U wordt voortgetrokken door een boot of een kabelwaterskibaan. Liever een nog spannendere activiteit? Ga dan wakeboarden. Laat zien wat u in huis heeft en doe wat tricks op de obstakels in het water.
Alle waterski- en wakeboarding mogelijkheden

Golfsurfen

Laat u meevoeren op de golven aan het strand. Huur een surfboard en scheur door het water. Altijd al willen leren surfen? Op en rondom onze parken kunt u ook professionele surflessen volgen. In een mum van tijd staat u ook op het surfboard en bent u een echte waterrat.
Golfsurfen op en rondom de parken

Adrenaline in het water

Leeft u zich graag uit op het water? Kom dan windsurfen op Landal De Reeuwijkse Plassen. Windsurfen is een combinatie van surfen en zeilen. Liever nog meer actie? Ga dan Kitesurfen, hierbij staat u op een board en wordt u voortbewogen met een vlieger . De adrenaline giert door uw lichaam terwijl u over het water heen scheurt.
Bekijk de wind- en kitesurf mogelijkheden

Ontdek de natuur per kano

Stap in een kano en ontdek de natuur in de omgeving van onze parken. In de kano beleeft u de natuur van dichtbij en komt u op plekken die u normaal op de fiets niet tegenkomt! Kanoën is de ideale activiteit voor het hele gezin
Alle kano- en kajakmogelijkheden