Samenwerking Landal en Ruben Smit

Landal GreenParks is één van de hoofdsponsors van Ruben Smits nieuwste natuurproductie WAD! In deze film wordt het Waddengebied op spectaculaire wijze geportretteerd. Filmmaker en ecoloog Ruben Smit is onder andere bekend van de met awards bekroonde film ‘De Nieuwe Wildernis’. WAD! is 1 oktober 2018 groots in première gegaan in het WTC Expo in Leeuwarden. Dit doet hij helemaal zonder subsidie, maar wél in samenwerking met onder andere Landal GreenParks.

Ontdek het met Ruben

Ecoloog en natuurfilmer Ruben Smit heeft net als Landal GreenParks een grote passie voor de natuur. In de serie 'Ontdek het met Ruben' neemt hij u mee naar bijzondere regio's en maakt hij vlogs over zijn wandelingen in de natuurgebieden rondom onze parken. De natuur van Zuid-Limburg en de Belgische Ardennen zijn al in beeld gebracht, afleveringen over Drenthe, de Veluwe en de Duitse Eifel staan voor de komende maanden op het programma. Zo helpt hij onze gasten om de omliggende unieke natuur in hun vakantie te ontdekken.
Bekijk de vlogs van Ruben Smit

WAD! groots in première

Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren; van heel kleine organismen onder aan de voedselketen als kiezelwieren en schelpdieren tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond boven in de voedselketen. Een film die de bijzondere esthetische kanten van het gebied laat zien. Een film die laat zien hoe ongelooflijk dynamisch en groots het gebied is. Een film die voor eens en voor altijd laat zien hoe waardevol dit UNESCO Werelderfgoed is. Op 1 oktober 2018 is WAD! groots in première gegaan in het WTC Expo in Leeuwarden.
Bekijk de trailerLees meer over WAD

Over Ruben Smit

Ecoloog en natuurfilmer Ruben Smit was jarenlang vlogger voor Vroege Vogels en maakte diverse natuurdocumentaires, zoals de Levende Rivier en Schatkamer van de Veluwe. Ruben Smit is zijn hele leven geïntrigeerd door de Waddenzee en Waddeneilanden. De afgelopen jaren heeft hij op veel unieke plekken in het Waddengebied kunnen filmen. Op 1 oktober 2018 is zijn natuurfilm WAD! groots in première gegaan in het WTC Expo in Leeuwarden. Een film waarin dit bijzondere ecosysteem in het noorden van ons land als nooit tevoren in beeld wordt gebracht. 
Meer over Ruben Smit