Over BOKS Live

De beste energie is natuurlijk de energie die we niet gebruiken. Alleen daarmee zetten we stappen die nodig zijn voor een gezonde planeet. Wij helpen je graag met besparen. Met BOKS Live zorgen we er niet alleen voor dat je slimmer omgaat met je energie, we zorgen er ook voor dat het gemakkelijk én leuk is!

Voordelen

Met BOKS Live heb je op elk moment van de dag inzicht in jouw stroomverbruik, tot op 10 seconden nauwkeurig! Dit gebeurt via de BOKS-meter; een klein kastje dat je zelf gemakkelijk op je slimme meter aansluit. Daarbij krijg je ook te zien waar je energieverbruik aan op gaat. Is dat bij jou in huis wassen, de keuken of kun je nog besparen op je sluipverbruik? Je kunt BOKS Live gebruiken als je klant bent van Greenchoice en beschikt over een geschikte slimme meter*.

  • Bespaar al snel 10% op je energieverbruik
  • Realtime inzicht in jouw stroomkosten
  • Ontdek waar jouw energieslurpers zitten 
SlimBezig met gratis BOKS Live besteld? Nog in dezelfde week dat jouw contract ingaat wordt de BOKS meter naar je opgestuurd.
*BOKS Live is er alleen voor slimme meters van 2014 of nieuwer. Je kunt dit controleren aan de hand van je meternummer. Je meternummer vind je onder de barcode van je slimme stroommeter. Eindigt dit nummer op 14 of meer? Dan is je slimme meter geschikt voor BOKS Live. Eindigt dit nummer op 13 of minder? Dan heb je een ouder type slimme meter. Deze werkt helaas niet goed samen met de BOKS-meter, die nodig is voor BOKS Live.
Stap over op groene energie