Op vakantie in Nederland

Uw vakantie bij Landal GreenParks
We doen er alles aan om u een onbezorgde vakantie te bieden in een vertrouwde omgeving. Met de aanpassingen die wij op onze Nederlandse parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. De faciliteiten zijn deels of volledig weer open en zijn er gepaste Fun & Entertainment activiteiten. Receptie, winkel, fietsverhuur, take-away en bijvoorbeeld de zwembaden gaan geleidelijk weer open. We informeren u op onze maatregelen pagina graag verder, daarnaast vindt u op onze FAQ pagina direct antwoorden op alle veel gestelde vragen. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!
  Vertrouwd op vakantie
  • We vragen u overal op het park afstand te houden van elkaar, ook bij bijvoorbeeld speeltuinen en sportveldjes
  • We helpen u om afstand te houden middels bordjes en markeringen
  • We zorgen voor contactloos handelen en hebben waar nodig plexiglas afscheidingen geplaatst voor uw veiligheid en die van onze medewerkers
  • We bieden pick-up points aan waar u eten, drinken, ijsjes en ook knutselpakketten kunt afhalen
  • We verzoeken u om al het lekkers in en om uw bungalow te nuttigen
  • Betalingen op het park kunt u alleen voldoen per pin.
  • Boodschappen doen of iets ophalen bij een pick-up point? Kom alleen, geniet samen!

Boek nu, beslis later!

 • Geen annuleringskosten

  Recreatie-voucher

 • Gratis wijzigen

  Alle aankomsten in 2020

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Ontdek Nederland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Boek nu, beslis later

Recreatie-voucher

Heeft u een verblijf gepland en twijfelt u of u nog wilt gaan? Ook daarvoor hebben wij alle begrip. U kunt uw verblijf omboeken naar een nieuwe datum. Als u nog niet weet naar welke datum u wilt omboeken, dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen. U kunt dan later beslissen naar welke periode u uw boeking wilt wijzigen. Wanneer u een recreatie-voucher heeft, kunt u deze bij uw boeking inwisselen.
Meer voucher informatie

Updates via de Landal GreenParks app

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Landal GreenParks app uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op een van de vakantieparken. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten per park, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Informatie overzichtelijk per park, altijd bij de hand op uw smartphone!

     

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Vertrouwd op vakantie

Selecteer bestemming
Selecteer verblijfsduur
ma 18 mei 2020
Selecteer aankomstdatum