Jouw vakantie bij Landal

Dankzij aanpassingen op onze parken geniet jij van een ontspannen vakantie. Denk aan contactloos in- en uitchecken, een ontbijtservice en take-away mogelijkheden. We staan voor je klaar. Bij de fietsverhuur bijvoorbeeld, zodat je er lekker op uit kunt in de omgeving. En 's middags als je terug komt is het terras geopend voor een hapje of drankje.
Yes, we kunnen weer zwemmen!
Meer informatie

Op vakantie in Nederland

Alle parken in Nederland vormen de ideale bestemming voor jouw vakantie dicht bij huis. Je geniet samen in een comfortabel accommodatie midden in de natuur.
Op al onze Nederlandse parken gelden onderstaande maatregelen. We hebben ze voor je in een overzicht per categorie geplaatst, zodat je precies weet hoe jouw vakantie bij Landal eruit ziet.

Ontdek Nederland op haar mooist!

Kies jouw volgende bestemming.

Vakantie dicht bij huis

Over de grens

We zorgen voor een onbezorgd verblijf en hanteren hygiënemaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. 

Dankzij hygiënemaatregelen in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijkse consumentenbescherming beleef je een fijne vakantie in de bergen.

Op de Deense parken gelden lokale regels omtrent hygiëne en afstand houden. We informeren je over de genomen maatregelen op onze Deense parken zodat je kunt genieten van jouw vakantie bij Landal GreenParks in Denemarken.

Zorgeloos boeken bij Landal

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Gratis annuleren

  Binnen 14 dagen

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Updates via de Landal GreenParks app

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Landal GreenParks app uitkomst vlak voor en tijdens jouw verblijf op een van de vakantieparken. Hierin vind je onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten per park, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Informatie overzichtelijk per park, altijd bij de hand op je smartphone!

     

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot jouw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht
Vertrouwd op vakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum