Op vakantie midden in de natuur

We doen er alles aan om u een onbezorgde vakantie te bieden in een vertrouwde omgeving. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan u gewend bent. Voorop staat dat u onbezorgd kunt genieten midden in de natuur!
  Vertrouwd op vakantie
  • Midden in de natuur
  • Dicht bij huis
  • Samen met uw gezin/huishouden

Op vakantie in Nederland

Alle parken in Nederland zijn geopend en vormen de ideale bestemming voor uw vakantie dicht bij huis. U geniet samen met uw reisgezelschap van onze accommodaties midden in de natuur. Op al onze Nederlandse parken gelden onderstaande maatregelen. We hebben ze voor u in een overzicht per categorie geplaatst. Van (subtropisch) zwemplezier tot uit eten op het terras van het parkrestaurant.
Dankzij het pick-up point dat ieder park heeft, kunt u op 1,5m afstand Fun- en Entertainment materialen reserveren, een fiets huren of lekkers van de snackbar afhalen. Bij aankomst en vertrek zorgen we voor contactloos handelen. En, ook een kappersbezoek of massage behoort tot de mogelijkheden. Tevens zijn de parkshop en giftshop op onze parken geopend. We bieden u het vertrouwde Landal gevoel. Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft, wandelend of op de fiets, vanuit een van de 57 parken!

Ontdek Nederland op haar mooist!

Kies uw volgende bestemming.

Vakantie dicht bij huis

Over de grens

Duitsland

Alle Duitse parken en campings zijn geopend. We zorgen voor een onbezorgd verblijf en hanteren hygiënemaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten.

Oostenrijk

Dit najaar naar Oostenrijk? Jazeker. Onze vakantieparken zijn open en dankzij hygiënemaatregelen in overeenstemming met de huidige richtlijnen van het Oostenrijks ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en zorg en de Oostenrijkse consumentenbescherming beleeft u een fijne vakantie in de bergen.

Denemarken

Onze vakantieparken in Denemarken zijn geopend. Op de Deense parken gelden lokale regels omtrent hygiëne en afstand houden. We informeren u over de genomen maatregelen op onze Deense parken zodat u kunt genieten van uw vakantie bij Landal GreenParks in Denemarken.

Zorgeloos boeken bij Landal

 • Extra omboekflexibiliteit

  Tot 1 dag voor aankomst

 • Binnen 14 dagen annuleren

  Na boeken

 • Later betalen

  Binnen 14 dagen

 • In termijnen betalen

  Tot 56 dagen voor aankomst

Updates via de Landal GreenParks app

Naast de algemene informatie op onze website biedt de Landal GreenParks app uitkomst vlak voor en tijdens uw verblijf op een van de vakantieparken. Hierin vindt u onder meer de meest recente openingstijden van onze faciliteiten per park, uiteraard op basis van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Informatie overzichtelijk per park, altijd bij de hand op uw smartphone!

     

Alle veelgestelde vragen op een rij

Op onze FAQ pagina vindt u een overzicht van alle veelgestelde vragen rondom de maatregelen op onze parken. Van het boeken van een vakantie tot uw verblijf op één van onze parken.
FAQ overzicht

Vertrouwd op vakantie

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
ma 18 mei 2020
Selecteer aankomstdatum