#ontdeklandal

Wintersport in Nederland

Sneeuwpret in eigen land
Van indoor sneeuwhal tot rollerbaan
Ontdek de parken

Wintersport in Nederland

Als de bergen onbereikbaar lijken en de sneeuw lonkt, is een wintersport in Nederland een welkom alternatief. In ons land tellen we zeven indoor skihallen en maar liefst 63 indoor rollerbanen die op een half uurtje rijden van een Landal vakantiepark liggen en goed bereikbaar zijn. Uw accommodatie is als een ‘basecamp’ in de bergen, maar dan dicht bij huis.

In verband met de aangekondige corona-maatregelen zijn de indoor skihallen en rollerbanen tot ten minste 19 januari 2021 gesloten. De outdoor skibanen zijn nog wel geopend. Bekijk de kaart voor de mogelijkheden.
    U wordt wakker midden in de natuur, geniet van een stevig ontbijtje en trekt erop uit. Van meters maken op de lange latten tot uw skitechniek verbeteren of een middagje snowtuben. Na een dag op ‘de berg’ warmt u op bij de open haard in uw accommodatie. Met een kop warme chocolademelk is het wintersportgevoel bijna net zo echt als in de bergen.

Verblijf bij Landal, ski een dagje in de buurt

Wintersporten op kunstsneeuw

Strak geprepareerde pistes liggen voor u klaar. In de skihallen is de temperatuur elke dag hetzelfde en zijn de sneeuwcondities optimaal. De liften draaien op volle toeren en brengen u omhoog. U skiet of snowboard met een glimlach naar beneden.

Op de rollerbaan

Leren skiën of uw techniek bijschaven? Neem een aantal lessen op een van de rollerbanen in Nederland. Dicht bij huis leert u goed skiën zodat u later in de bergen vertrouwd op de piste staat en des te meer geniet van het panoramische uitzicht.

Winterwandelen

Winterwandelen kent een heel nieuwe dimensie in eigen land. Sneeuwzekerheid hebben we niet, mooie natuur zeker wel. Trek uw stevige wandelschoenen aan en ontdek de omgeving. Informeer bij de parkreceptie naar wandelroutes in de buurt en laat u verrassen.

Wintersport in Nederland

Sneeuwpret in eigen land!

Boek uw verblijf

Comfortabel verblijf

Luxe accommodaties

Veel van onze accommodaties hebben een open haard, sommige zelfs een (infra)rood sauna of zonnebank. Maak het uzelf comfortabel en ontdek onze luxe accommodaties.

Ontbijtservice

Een goed ontbijt geeft u energie voor een actieve dag. Of u nu gaat wandelen in de bossen of skiën op een van de banen, met de ontbijtservice begint uw dag ontspannen en gezond.

Uit eten in uw accommodatie

Niets lekkerder dan zo aan kunnen schuiven voor een diner. Koken is niet nodig, dat doen wij voor u. Geniet in uw eigen bungalow van de lekkernijen uit de parkkeuken.

Goed om te weten

Materiaal huren
Heeft u geen eigen materiaal of wilt u dit niet mee op vakantie nemen, dan is het mogelijk om een helm, ski’s, een snowboard en/of schoenen te huren. Informeer lokaal naar de mogelijkheden. Tip: Bekijk de pakketten inclusief skipas. Zo heeft u ook meteen toegang tot de baan.

Skilessen boeken
Leren skiën of snowboarden of uw techniek verbeteren, boek een les! Dit kan op kunstsneeuw in de indoor skihallen of op een van de rollerbanen. Informeer en reserveer vooraf zodat u gegarandeerd een plekje heeft.
 
Corona maatregelen
Net als op onze vakantieparken, gelden in alle indoor skihallen en rollerbanen de corona maatregelen zoals die in Nederland van kracht zijn. Informeer vooraf welke hygiëne- en gezondheidsmaatregelen en openingstijden de betreffende skihal/rollerbaan hanteert zodat u niet voor verrassingen komt te staan.