Wandelen en fietsen

Trek eropuit en ontdek de natuur. Na een stevig ontbijt trekt u de wandelschoenen aan of stapt u op de fiets voor een actieve dag in de buitenlucht. Daar liggen oneindig veel wandel- en fietsroutes uitgestippeld voor u. Geniet samen van de natuur om u heen!

Samen eropuit

De omgeving van Landal Aelderholt biedt oneindig veel mogelijkheden. U wandelt vanuit uw bungalow zo de bossen in. Ontdek het natuurschoon van De Mepperdennen. Eindeloze heidevelden wachten op u. Of wandel naar het bosrijke gebied Sleenerzand en speur naar de gletsjerkuilen en de restanten van akkercomplexen uit de IJzertijd.

Loop gerust langs bij de parkreceptie voor meer informatie of tips!

De Drentse Fiets4daagse

Van 16 t/m 19 juli 2019 wordt opnieuw de Drentse Fiets4daagse georganiseerd. Vier dagen lang kunt u ontdekken wat de fietsprovincie van Nederland u allemaal te bieden heeft! Tijdens het fietsen kunt u genieten van de mooie Drentse natuur.
Lees meer

Drenthe: de ultieme fietsprovincie

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Maak een fietstocht naar Hunebedcentrum Borger en bezoek deze prachtige monumenten uit de prehistorie. Voor wat meer actie fietst u naar het Klimpark Outdoor Grollo
en klautert u via hindernissen van boom naar boom.

Ook zijn er talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit en maakt u de route zo lang als u wenst. Trek de natuur in of fiets naar Emmen om lekker te shoppen. Liever een tocht met wat avontuur? De omgeving heeft ook diverse mountainbikeroutes.

Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Fietsverhuur