Wandelen en fietsen

Trek eropuit en ontdek de natuur. Na een stevig ontbijt trekt u de wandelschoenen aan of stapt u op de fiets voor een actieve dag in de buitenlucht. Daar liggen oneindig veel wandel- en fietsroutes uitgestippeld voor u. Geniet samen van de natuur om u heen!

Samen eropuit

De omgeving van Landal Aelderholt biedt oneindig veel mogelijkheden. U wandelt vanuit uw bungalow zo de bossen in. Ontdek het natuurschoon van De Mepperdennen. Eindeloze heidevelden wachten op u. Of wandel naar het bosrijke gebied Sleenerzand en speur naar de gletsjerkuilen en de restanten van akkercomplexen uit de IJzertijd.

Loop gerust langs bij de parkreceptie voor meer informatie of tips!

Drenthe: de ultieme fietsprovincie

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Maak een fietstocht naar Hunebedcentrum Borger en bezoek deze prachtige monumenten uit de prehistorie. Voor wat meer actie fietst u naar het Klimpark Outdoor Grollo
en klautert u via hindernissen van boom naar boom.

Ook zijn er talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit en maakt u de route zo lang als u wenst. Trek de natuur in of fiets naar Emmen om lekker te shoppen. Liever een tocht met wat avontuur? De omgeving heeft ook diverse mountainbikeroutes.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met één van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op Landal Aelderholt. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur