Welkom op Landal Gwel an Mor

Landal Gwel an Mor is gelegen aan de noordkust in het prachtige graafschap Cornwall. Ontdek de mooie witte zandstranden en de talloze bezienswaardigheden van deze regio. Vergeet ook niet om het wereldberoemde pasteitje, de Cornish pasty te proeven. Op het park is ook genoeg te ontdekken. Beleef een middagje pret in het indoorspeelparadijs of bezoek de kinderboederij. Landal Gwel an Mor is de perfecte uitvalbasis voor de hele familie.

Genieten aan de kust

Landal Gwel an Mor is een luxe en milieuvriendelijk vakantiepark aan de noordkust van Cornwall. In de omgeving van het park vindt u talloze historische bezienswaardigheden en op het park zelf zijn veel leuke activiteiten voor jong en oud. Het park is gekozen tot beste vakantiepark van Engeland.
  • 87 chalets
  • Kinderboerderij Feadon Farm
  • Indoorspeelparadijs
Alle faciliteiten Contactgegevens

Speelplezier voor jong en oud

Kom langs bij de dieren in de kinderboerderij Feadon Farm, gooi uw hengel uit bij de visvijver of sla samen een balletje op de golfbaan. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het indoorspeelparadijs, waar de kinderen eindeloos kunnen spelen, klimmen en klauteren. 
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Alleen in Denemarken worden additionele kosten gerekend voor energie- en andere gebruikskosten (circa € 90) die variëren per seizoen en afhankelijk zijn van persoonlijk verbruik. Voor meer duidelijkheid vindt u in de zoekresultaten per park/accommodatie onder "prijsinformatie" een overzicht van de geldende additionele kosten.

Ontdekkingsreizigers opgelet!

Het park ligt dichtbij het het kustplaatsje Portreath. Geniet van de prachtige zandstranden of ontdek één van de vele andere activiteiten in de omgeving. Verken de prachtige kust van Cornwall en bezoek de nabijgelegen bezienswaardigheden zoals Tehidy Country Park of de historische mijnstadjes.
Meer over de omgeving