Heb je een klacht?

Klachtenprocedure
Ben je ondanks de zorg en inspanning van Landal GreenParks niet geheel tevreden over jouw vakantieverblijf? Je kunt er dan voor kiezen om een klacht in te dienen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij je om onderstaande klachtenprocedure te volgen.
Stap 1
Ben je niet helemaal tevreden over je vakantieverblijf? Dat is jammer om te horen. Meld je klacht bij de receptie van het vakantiepark. Onze medewerkers helpen je daar graag verder en lossen het graag ter plaatse op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je verblijf verder naar wens verloopt.
Stap 2
Is je klacht, ondanks onze inspanningen, niet naar tevredenheid opgelost? Mail of schrijf ons dan (binnen 1 maand na je verblijf). Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen. Vermeld hierbij het volgende: 
  • Je reserveringsnummer
  • Je adresgegevens
  • De datum van je verblijf 
  • De naam van het park
  • Het nummer van je accommodatie
Onze contactgegevens:
gastenservice@landal.com (alleen voor klachten over een verblijf, voor overige zaken kun je contact opnemen met het Contact Center)
Landal GreenParks B.V.
Afdeling Gastenservice
Postbus 95991
2509 CZ Den Haag
Stap 3
Als de klacht nog niet naar tevredenheid is opgelost, neem dan binnen 3 maanden contact op met de 'Geschillencommissie Recreatie' in Den Haag.