Welkom op Landal De Vlinderhoeve

In de Achterhoek, op de grens van Overijssel en Gelderland vindt u het nieuwe vakantiepark Landal De Vlinderhoeve. De gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen op nog geen 15 km afstand en de landelijke en bosrijke omgeving is wandelend of per fiets vanuit de bungalow perfect te ontdekken. De vele routes vanaf het park leiden langs landgoederen, idyllische boerderijen en oude bossen. Op nog geen 5 km afstand ligt het dorp Gorssel waar naast winkeltjes en restaurants ook het bekende museum MORE te vinden is. Nog niet genoeg gezien? In Kasteel Ruurlo is een tweede locatie van MORE te bezoeken. Op het park is het mogelijk om samen een potje midgetgolf te spelen en de kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de speeltuintjes of op het sportveld. Een dagje relaxen kan op nog geen 15 km afstand van het park in het wellnessresort Thermen Bussloo.


Landelijk genieten

Op de grens van Gelderland en Overijssel ligt dit nieuwe park in aanbouw. Na een museumbezoek, fietstocht of boswandeling, is het heerlijk bijkomen in uw comfortabele bungalow.
  • 55 moderne bungalows, park in aanbouw
  • Multifunctioneel sportveld
  • Fietsverhuur
Alle faciliteiten

Vrijstaande moderne bungalows

Alle bungalows op Landal De Vlinderhoeve zijn voorzien van alle comfort. Zo heeft elke woning een was-/droogmachine, vaatwasser en combimagnetron. Enkele bungalows liggen aan een waterpartij. Er zijn twee type bungalows: 
  • Type 4C: een 4-persoonsbungalow met twee slaapkamers, beschikbaar in drie verschillende varianten
  • Type 4-6C: een bungalow met twee slaapkamers en een bedstee, geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen

Zoveel te zien

Een bezoek aan het grootste museum voor Modern Realisme, MORE in Gorssel, mag niet overgeslagen worden. Ontdek hoe men vroeger leefde door één van de vele kastelen en landgoederen te bezoeken. Een dagje ontspannen? Dat kan bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland; Thermen Bussloo.
Ontdek de omgeving

Andere vakantieparken in de omgeving

Ontdek regio Gelderland