Welkom op Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het vakantiepark en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een kinderboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit vakantiepark. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. De Park Plaza is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever? Landal Landgoed 't Loo beschikt over een aantal prachtige tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

Plezier aan het water

Op Landal Landgoed 't Loo is altijd iets te beleven, voor jong en oud! De indoorspeelplaats, zwemmen of gezellig bowlen. Ontdek alle activiteiten op en rond de centraal gelegen recreatieplas.
  • 366 vrijstaande bungalows
  • Recreatieplas met aquapark en tokkelbaan
  • Plaza met diverse restaurants
Alle faciliteiten Contactgegevens

Genieten voor het hele gezin

Samen plezier maken, daar draait het om. Een ritje met de tokkelbaan, een potje tafeltennis of een duik in het zwembad. Rondom de recreatieplas trotseren jong en oud het low rope parcours en het pontje. Terwijl de kids los gaan in de indoorspeelplaats, geniet u van een drankje in één van de restaurants.
Ontdek alle pret

Verken samen de natuur

Ontdek de mooiste plekken en geniet van de natuur. Zowel actief als ontspannen. Landal Landgoed ’t Loo is de perfecte uitvalsbasis om de waterrijke Veluwerand en IJssel te verkennen. Na een dag in de frisse boslucht strijkt u neer op het park, waar u helemaal tot rust komt in uw vrijstaande bungalow.
Wandelen en fietsen

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Landgoed 't Loo

Een zorgeloos verblijf voor blinde of slechtziende gasten

De Visionvilla is dé vakantiewoning voor gasten met een visuele beperking. Landal GreenParks heeft samen met expertisecentrum Visio een bungalow ontwikkeld speciaal voor het comfort van slechtziende of blinde gasten. 
Bekijk de Visionvilla

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Landgoed 't Loo is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering