In de Brabantse Kempen
Divers aanbod bungalows t/m 10 pers.
Subtropisch zwemparadijs, Restaurant, Indoorspeelparadijs

Tijdelijke maatregelen

faciliteiten
  • Coronatoegangsbewijs nodig voor plaza

    Op onze parken Vennenbos en Lommerbergen is het verplicht om je coronatoegangsbewijs te laten zien om de Plaza te bezoeken. Dit komt omdat dit een doorstroomlocatie is. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Daarna kun je gebruikmaken van de winkels, zwembad, horeca en overige recreatie. 

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

Alle accommodaties
  • De medewerkers: 8,3
  • Omgeving: 8,4
  • Zwembad: 8,0
  • Restaurant: 7,3
  • Recreatieprogramma: 7,7
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,0

We zien je graag op Landal Het Vennenbos

In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een subtropisch zwemparadijs en indoorspeelparadijs, is dit autovrije vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. Je kunt altijd subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Wild Wave super slide met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Waikiki White Water Creek ontdekken.

Natuurlijk kun je ook naar de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen in het vakantiepark, ideaal voor gezinnen met kinderen. Vergeet je niet om met z’n allen de prachtige bossen, vennen en heidevelden in de omgeving te verkennen?