Welkom op Landal Stroombroek

Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek. Bij Landal Stroombroek bent u er echt even tussenuit. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas en een overdekt zwembad voor de ontspanning. Echte innerlijke rust vindt u in Palestra beauty & wellness, het wellnesscentrum van het vakantiepark! Behoefte aan een Tibetaanse klankschaalmassage of de warmte van de sauna-kota’s uit Lapland? Het kan allemaal hier in Gelderland. Weer helemaal opgeladen? Leef u uit op de kabelwaterskibaan naast het vakantiepark of maak een fietstocht met het hele gezin. Op het vakantiepark vindt u de Bollo Club en bowlingbanen.

Gezellig genieten

Ontdek de omgeving en maak kennis met de Achterhoek. Landal Stroombroek ligt aan een recreatieplas waar jong en oud zich zowel actief
als ontspannen vermaakt.
  • 225 vrijstaande bungalows 
  • Palestra beauty & wellness
  • Recreatieplas met recreatiestrand
Alle faciliteiten Contactgegevens

Gratis toegang Palestra

Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek genieten van pure ontspanning bij Palestra beauty & wellness? Als gast krijgt u tijdens uw verblijf gratis toegang tot de saunafaciliteiten. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage? Dat is pas samen genieten!
Meer beauty en wellness

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Stroombroek

Plezier voor jong en oud

Tijd voor elkaar en samen leuke dingen doen, daar draait het om. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen over het water te zoeven op de langste kabelwaterskibaan van Nederland of gezellig te bowlen? Of neem de kids mee de indoorspeelplaats in. Oneindig klim- en klauterplezier!
Ontdek alle pret

Omringd door bos en water

Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes,
de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Maak een stop langs de waterkant van één van de rustgevende riviertjes en geniet. 
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Stroombroek is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering