Welkom op Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Het is puur genieten van het goede leven bij het luxueuze Landal Alpine Lodge Lenzerheide. Speel een partij golf in de dynamische regio Graubünden en sluit uw dag af met een massage in uw eigen luxe accommodatie. Op een bosrijke helling in de Zwitserse Alpen vindt u onze exclusieve lodge op 1505 meter hoogte. De prachtig hooggelegen locatie biedt u vele mogelijkheden voor een actieve zomer in de familievriendelijke omgeving van Lenzerheide. Ontdek dit paradijs voor natuurliefhebbers op ruim 300 km fietspaden en 170 km wandelpaden. De zeil-/surfschool en de zeilboten bij het strandbad aan de Heidsee bieden tal van watersportmogelijkheden. Wie nog meer actie wil, kan terecht op de langste rodelbaan ter wereld en het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland. Ook in de winter biedt de regio Graubünden volop mogelijkheden voor de luxe wintersporter en is het de ideale locatie om van een exclusieve wintersportvakantie te genieten.

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de lokale richtlijnen. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de openingstijden.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden. Ook kunt u bij de receptie informeren naar het actuele activiteitenprogramma.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige lokale richtlijnen om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en uw dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zorg voor minstens 1,5m afstand en draag een mondkapje.

Activiteiten in de omgeving
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn. De indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving).

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kunt u een fiets per dag huren. In uw accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor u klaar. Eenmaal ingevuld levert u deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie.

 • Beauty & Wellness

  Onze Beauty & Wellness faciliteiten zijn op afspraak geopend. We verwijzen u graag naar de Landal GreenParks app of de parkreceptie voor gedetailleerde informatie. Onze sauna's in Landal Brandnertal, Landal Hochmontafon en Landal Rehrenberg zijn op dit moment nog gesloten.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Skiën tussen schilderachtige bergtoppen

Het skigebied bij Landal Alpine Lodge Lenzerheide is veelzijdig. Vanuit uw accommodatie staat u direct op de piste en met 225 km aan sneeuwzekere pistes, schilderachtige bergtoppen en een record aantal dagen zon per jaar is dit een heerlijke plek om te genieten. Bekijk de mogelijkheden voor het komende winterseizoen 2020/2021.
Bekijk dit park in de winter

Samen eropuit

In Graubünden liggen kilometers prachtige natuur op u te wachten. Maak een wandeling door de bosrijke omgeving en stop onderweg voor een gezellige picknick. Zoef met de kids van de zomerrodelbaan of bezoek een authentieke Zwitserse kaasmakerij. Er is zo veel te doen!
Omgevingstips

Actief en ontspannen

Een vakantie op Landal Alpine Lodge Lenzerheide is zowel actief als ontspannen. Sporten in de fitnessruimte of een balletje slaan op de golfbaan in de omgeving. Begeeft u zich liever op het water? Op de Heidsee is van alles te doen. Geniet na een actieve dag van een massage in uw accommodatie… dat is vakantie!
Ontdek alle activiteiten

Het goede leven

Op Landal Alpine Lodge Lenzerheide wordt u in de watten gelegd. Met een stijlvol interieur en gratis extra's als opgemaakte bedden, bedlinnen en een handdoeken- en keukendoekenpakket bij aankomst voelt u zich meteen welkom. In de accommodatie en op het park maakt u gratis gebruik van wifi.
Bekijk alle accommodaties

Green Key

Landal Alpine Lodge Lenzerheide is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Zwitserland


Ontdek regio Graubünden

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Alpine Lodge Lenzerheide? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

Bekijk Landal Alpine Lodge Lenzerheide op de kaart