Welkom op Landal Ameland State

Bos, duinen, strand en kwelders, dat is de natuur van Ameland. Te midden van dit natuurschoon ligt Landal Ameland State, een appartementencomplex van 85 riante appartementen. En het strand is slechts 100 meter lopen. Op 1.500 meter afstand vindt u het historische ansichtkaartendorpje Nes. Ameland heeft naast een prachtige en gevarieerde natuur, interessante musea en andere bezienswaardigheden en activiteiten. Die bevinden zich allemaal binnen een straal van 12 kilometer rondom Nes. Met een beetje geluk ontmoet u tijdens uw verblijf op Ameland een kolonie zeehonden, want die zwemmen volop in de Waddenzee. Of breng een bezoek aan de vuurtoren van Ameland, die stamt al uit 1880. Meer historie vindt u in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager in Hollum. Ook voor actie zit u op Ameland goed: paardrijden, golfen, surfen... Volop mogelijkheden!

Kom helemaal tot rust

Omringd door strand, duinen, bos en kwelders. U ontdekt het natuurschoon en de gezellige dorpjes van Ameland vanuit uw gelijkvloerse appartement. Geniet van de rust, ruimte en natuur om u heen.
  • 85 comfortabele appartementen 
  • Gelegen aan het strand 
  • Broodjes- en roomservice
Alle faciliteiten

Geniet van weidse vergezichten

Op Ameland zijn er volop mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken. Wandelend, op de fiets of te paard verkent u strand, bos en duinen. Lekker uitwaaien en genieten van het natuurschoon. Vanuit uw accommodatie wandelt u zo het strand op of naar Nes voor een gezellige dag samen.
Wandelen en fietsen

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting Vanaf 4 jaar: € 1,55 p.p.p.n. (vanaf 2020: € 1,59).

Gasten over het park

  • De medewerkers: 8,8
  • Omgeving: 9,1
  • Restaurant: 7,3
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,9

Plezier voor jong en oud

Samen genieten op en rondom het park. De kids spelen in de kinderspeelhoek of maken elkaar in met tafeltennis. Beklim de vuurtoren in Hollum en geniet van het uitzicht of bezoek het Zeeaquarium. Sluit de dag af met een potje poolbiljart en ontdek wie een verborgen talent heeft!
Ontdek alle pret

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement dat u eenvoudig samen met uw accommodatie reserveert. Verwen uzelf en uw partner met het Just for two arrangement of ga er samen op uit en stap op de fiets om de natuur in te gaan. Wij maken het u graag gemakkelijk.
Alle arrangementen

Green Key

Landal Ameland State is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken op de Waddeneilanden

Ontdek regio Waddeneilanden