Aan het strand
Appartementen t/m 4 pers.
Restaurant, Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Overige activiteiten
 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwateren voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

2-persoons appartement

4-persoons appartement

Comfort appartement

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,6
 • Omgeving: 9,3
 • Restaurant: 7,8
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,9

We zien je graag snel op Landal Ameland State

Bos, duinen, strand en kwelders, dat is de natuur van Ameland. Te midden van dit natuurschoon ligt Landal Ameland State, een appartementencomplex van 85 riante appartementen. En het strand is slechts 100 meter lopen. Op 1.500 meter afstand vind je het historische ansichtkaartendorpje Nes. Ameland heeft naast een prachtige en gevarieerde natuur, interessante musea en andere bezienswaardigheden en activiteiten.

Die bevinden zich allemaal binnen een straal van 12 kilometer rondom Nes. Met een beetje geluk ontmoet je tijdens je verblijf op Ameland een kolonie zeehonden, want die zwemmen volop in de Waddenzee. Of breng een bezoek aan de vuurtoren van Ameland, die stamt al uit 1880. Meer historie vind je in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager in Hollum. Ook voor actie zit je op Ameland goed: paardrijden, golfen, surfen... Volop mogelijkheden!