Landal Ameland State Strandweg 51
9163 GL Nes
Contact park +31-(0)519 546 200 ameland@landal.com

Bereikbaarheid

Bootovertocht Ameland
Om op Ameland te komen, maak je gebruik van de veerdienst vanaf Holwerd. De oversteek vanaf Holwerd naar Ameland duurt ongeveer 45 minuten. In de vakantieperiodes zijn er meerdere afvaarten per dag. Bekijk hier de boottijden. Mocht je je auto mee willen nemen op het eiland, reserveer dan tijdig een plek via tel. +31(0)519-54 61 11 of via de website. Je auto parkeren op het vasteland kan (tegen betaling) op het parkeerterrein van Holwerd. 
Parkeren
Je kunt tegen betaling op het vasteland van Holwerd parkeren, of (als je een ticket hebt voor een auto aan boord van de veerboot) op de centrale parkeerplaats bij het appartementencomplex op het eiland.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Leeuwarden neem je buslijn 66 (richting Holwerd, Arriva). Stap uit bij bushalte Veerdam, neem vervolgens veerdienst 1 (richting Nes Ameland). Bij de halte Veer Ameland stap je op buslijn 2 (richting richting Nes Reeweg, Arriva ). Stap uit bij bushalte Strand Nes, op één minuut loopafstand van Landal Ameland State. Voor meer informatie kun je kijken op 9292ov.nl of contact opnemen met de receptie. 

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:00 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
In alle accommodaties kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (tegen betaling).

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking