Welkom op Landal Strandhuisjes Julianadorp

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? Landal Strandhuisjes Julianadorp ligt in het noordelijkste stukje van Noord-Holland, in Julianadorp aan Zee. Hier geniet u het hele jaar door van het strand, de natuur en oer-Hollandse stadjes. Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. In het voorjaar krijgt deze omgeving nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden. Wilt u kanoën, zeilen, surfen of nog spectaculairder: kitesurfen? Dan hebt u de Noordzee en het Amstelmeer tot uw beschikking.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Het ontdekken van de omgeving en de natuur doet u waarschijnlijk het liefst op de fiets. Fietsen zijn dan ook per dag op het park te huur. In uw accommodatie of bij de receptie vindt u het reserveringsformulier dat u ingevuld inlevert bij de fietsverhuur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, u kunt alleen met een betaalkaart afrekenen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwater voorzieningen voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Volop zwempret

Plons in het water of roetsj van de glijbaan. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het zwembad op Landal Beach Resort Ooghduyne. Zomerse temperaturen? U loopt vanuit uw strandhuisje zo de zee in. Laat de vakantie maar beginnen!
Meer zwempret

Gasten over het park

 • De medewerkers: 8,4
 • Omgeving: 9,1
 • Zwembad: 7,1
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,3

Samen eropuit

Ga eropuit in Noord-Holland en bezoek het gezellige dorpje Bergen of de steden Alkmaar en Hoorn. Fiets door de Hollandse polders, langs slootjes en stolpboerderijen. Bezoek de Tulpenpluktuin in Julianadorp en pluk uw eigen bosje tulpen. Na een actieve dag ploft u neer op uw eigen terras.
Omgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

bekijk Landal Strandhuisjes Julianadorp op de kaart

Andere vakantieparken in de omgeving

Ontdek regio Noord-Holland