Jouw vakantie in Limburg

Cultuur & natuur
Limburg staat bekend om haar schilderachtige landschappen, heuvels, bossen en rivierdalen. Het is dé bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Daarnaast kent Limburg een rijke geschiedenis en telt de regio diverse culturele bezienswaardigheden.

Steden zoals Maastricht en Valkenburg hebben historische architectuur, kerken en musea. De lokale bevolking staat vaak bekend om hun gastvrijheid, en er zijn tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten. En ook een bezoek aan het drielandenpunt of steden net over de grens zijn leuke uitstapjes. Een fijne uitvalsbasis hiervoor is bijvoorbeeld Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Actieve vakantie & ultieme ontspanning
De heuvelachtige omgeving maakt Limburg ideaal voor actieve vakanties. Of je nu van wandelen, fietsen, mountainbiken of watersport houdt, er zijn tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Een fijn startpunt voor jouw fietstochten is Landal Hoog Vaals. En bij terugkomst ontspan je heerlijk op je terras met uitzicht op de heuvels. Evenementen als Pinkpop zijn populair om te bezoeken in combinatie met een vakantie in de regio. 

Onze vakantieparken bieden de ideale uitvalsbasis voor een weekendje, week of midweek weg. En voor wie op zoek is naar ontspanning, bieden de spa & wellness faciliteiten op een aantal van onze parken uitkomst. Proost met elkaar op een fijn verblijf en geniet van de bourgondische keuken in de parkrestaurants.