Welkom op Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer. Dit maakt dat u zo vrij bent als de watervogels die u voorbij vaart. De prachtige appartementen en sfeervolle villa’s bieden u een zeer comfortabel verblijf. Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op dit vakantiepark. In de jachthaven bij het vakantiepark kunt u (tegen betaling) aanmeren. Eenmaal op het Veluwemeer, vaart u zo door naar het Markermeer en het IJsselmeer. Er is voor iedereen wat te doen. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan, heerlijk dineren in één van de restaurants direct aan het Veluwemeer of klauteren van top naar top in het nieuwe speelkasteel. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in het overdekte zwembad en de indoorspeelplaats. In Biddinghuizen vindt u attractiepark Walibi Holland en ook het Dolfinarium in Harderwijk is vlakbij.

Omringd door water

Aan het Veluwemeer beleeft u eindeloos veel waterplezier. Uw accommodatie ligt direct aan of vlakbij het water. Huur een bootje, relax op het strand of neem een duik in het zwembad. 
  • 140 villa’s en 120 appartementen 
  • Overdekt zwembad en openluchtzwembad
  • Jachthaven met bootverhuur
Alle faciliteiten

Plezier voor iedereen!

Tijd voor elkaar en samen leuke dingen doen, daar draait het om tijdens uw vakantie. Varen, surfen, zwemmen of zandkastelen bouwen. De kids vermaken zich aan het water en u kijkt toe vanaf het terras van één van de restaurants. Een potje tennis, klimmen in het speelkasteel of vissen. Er is volop vermaak! 
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 0,95 p.p.p.n..

Wist u dat Landal Waterparc Veluwemeer ook over een extra luxe penthouse beschikt? Een unieke accommodatie met uitzicht op het Veluwemeer.

Alle accommodaties

Gasten over het park

  • De medewerkers: 8,4
  • Omgeving: 8,2
  • Zwembad: 7,4
  • Restaurant: 7,3
  • Recreatieprogramma: 7,2
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,8

Ontdek de jongste provincie

Ontdek de mooiste plekken van Flevoland. Met uw eigen of gehuurde boot het Veluwemeer op of een wandeling maken in Het Harderbos. De omgeving is bij uitstek geschikt om volop te genieten van elkaar en de natuur. Na een actieve dag komt u tot rust met een hapje en drankje op uw eigen terras.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen van Landal GreenParks

Green Key

Landal Waterparc Veluwemeer is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in de omgeving

Ontdek regio Flevoland