Actieve vakantie met tieners

Van kanovaren tot klimmen en lasergamen. Tieners beleven een actieve en sportieve vakantie op onze parken, samen met leeftijdsgenootjes. Faciliteiten en activiteiten in overvloed, terwijl jij heerlijk ontspant op het terras van je bungalow.
    • Actieve activiteiten en workshops
    • In- en outdoor faciliteiten
    • Fun & Entertainment programma

Een coole plek om vakantie te vieren

Actie en avontuur

Klimmen, mountainbiken, lasergamen, trampoline springen, streetsoccer, quad rijden of rodelen. Tieners beleven zowel binnen als buiten een avontuurlijk verblijf op onze parken en chillen samen met leeftijdsgenootjes.

Digitaal een boomhut bouwen? Jazeker. Met de Landal Adventure App wandel je over het vakantiepark. Je gaat op speurtocht en zoekt grondstoffen. Sla deze op in je account en bouw vervolgens een boomhut in de digitale parkomgeving!

Voor waterratten

Op onze waterparken kun je terecht voor zeil-, surf- en kitesurflessen. Naast Landal Stroombroek vind je de langste kabelwaterskibaan van Nederland en in de Subtropische Waterparadijzen op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen trotseer je de hoge golven in het golfslagbad en sjees je van de wildwaterbaan.

Tieneractiviteiten
Racen van de langste trechterglijbaan ter wereld, springen in de Bounz® Arena of relaxen met leeftijdsgenoten in de Hang-Out. Speciaal voor tieners is er op Hof van Saksen tijdens de vakantieperiodes een 10-er host die spectaculaire activiteiten organiseert samen met jongeren en ervoor zorgt dat tieners in contact komen met leeftijdsgenoten.

NXT LVL
NXT LVL is een grote entertainmenthal waar kinderen van 8 jaar en ouder welkom zijn voor een wedstrijdje in de breedste zin van het woord. Boogschieten, paintball, voetbal of de gekste sprongen maken op het basketbalveld met verende vloer. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te beleven.
Op vakantie met tieners
Zoek de ideale bestemming
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum