Landal Adventure: bouw je digitale boomhut

Ga je binnenkort naar een vakantiepark van Landal GreenParks? Download dan onze toffe game en ga op een digitale speurtocht door de natuur op het vakantiepark. Hoe cool is dat?!
    • Bouw de boomhut van je dromen
    • Bekijk je creatie in Augmented Reality
    • Deel hem via #ontdeklandal

Download de Landal Adventure App
De innovatieve app Landal Adventure download je gratis in de bekende stores voor iOS en Android. Je kunt de game spelen tijdens een verblijf op alle ruim 95 vakantieparken van Landal GreenParks in binnen- en buitenland. Ga op expeditie, verzamel grondstoffen en bouw de boomhut van je dromen.

     

Tips & Tricks in het Landal Adventure boek
In het Landal Adventure-boek staan te gekke extra tips & tricks voor nog meer speelplezier. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van coole boomhutten, een Gouden Mystery Box met specials zoals een gameroom en discovloer. En met het boek kun je ook na je verblijf doorbouwen aan je boomhut. Het Landal Adventure-boek is te koop op het vakantiepark. 

EnzoKnol op expeditie met Landal Adventure
Ook influencer EnzoKnol is fan van onze nieuwe gave app Landal Adventure! Bekijk hoe EnzoKnol op expeditie gaat over het vakantiepark en zijn droomboomhut bouwt.
Bekijk de vlog van EnzoKnol

#ontdeklandal

Hoe ziet jouw ideale boomhut eruit? Deel je creatie met ons.

Alle vakantieparken in een overzicht
Zoek & boek jouw accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum