Welkom op Landal West Terschelling

In de luwte van het bos bij het gezellige dorp West-Terschelling, ligt vakantiepark Landal West Terschelling. De 79 moderne appartementen kenmerken zich, naast hun unieke locatie, door luxe en comfort. Bovendien heeft deze unieke locatie een bijzonder centrale ligging. De 12 gezellige dorpjes zijn nooit ver weg en fietsend door de bossen rijdt u zo naar het 30 kilometer lange Noordzeestrand. U wandelt vanuit het appartementencomplex binnen tien minuten naar het karakteristieke dorpje West-Terschelling met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Wist u overigens dat de haven van West-Terschelling de enige natuurlijke baai van Nederland is en gelijk een van de mooiste van Europa. Als dat niet het unieke eilandgevoel geeft!

Een unieke locatie

Op loopafstand van het gezellige West-Terschelling ligt Landal West Terschelling. De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn zelfs de bedden al voor u opgemaakt.
  • 79 gelijkvloerse appartementen 
  • Gelegen aan bos en duinen
  • Brasserie De Bonte Piet met terras
Alle faciliteiten

Plezier voor iedereen

Tijd voor elkaar en samen plezier maken, daar draait het om! De kids leven zich uit in de speeltuin en maken vakantievriendjes.
Naar het strand voor een ontspannen dag met het hele gezin of een avontuurlijke GPS-tocht in de natuur? Ook dat kan op Terschelling.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 4 jaar € 1,70 p.p.p.n..

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal West Terschelling

Ontdek bos, duinen en strand

Ontdek het eilandgevoel, samen of met het hele gezin. Lekker uitwaaien aan de Waddenkust. Wandel zo het groen van de natuur in of fiets door de duinen naar het Noordzeestrand. Ontspannen of actief het eiland verkennen. Maak leuke uitstapjes, zoals een huifkartocht of bezoek het Wrakkenmuseum.
Wandelen en fietsen

Van alle gemakken voorzien

Wilt u bij aankomst in de haven meteen op de fiets stappen? Dat kan! Reserveer uw fiets vooraf via de parkreceptie en wij zorgen ervoor dat de fiets voor u klaar staat. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw bagage, deze wordt gratis bij het appartementencomplex afgeleverd met de bagageservice

Huurt u liever een fiets op het park? Reserveer deze dan alvast online. Zo bent u altijd verzekerd van een fiets.

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement dat u eenvoudig samen met uw accommodatie reserveert. Verwen uzelf en uw gezin. Begin
uw vakantie goed met een Terschellinger welkomstarrangement, een typisch Terschellinger borrel met bittergarnituur. Zorgeloos genieten!
Alle arrangementen

Green Key

Landal West Terschelling is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken op de Waddeneilanden

Ontdek de Waddeneilanden