Op Terschelling
Appartementen t/m 6 pers.
Restaurant, Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Outdoor sport en spel

  Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen van maximaal 30 personen. Ook sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons appartement

5-6-persoons appartement

Luxe appartement

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,7
 • Omgeving: 9,0
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,9

We zien je graag snel op Landal West Terschelling

In de luwte van het bos bij het gezellige dorp West-Terschelling, ligt vakantiepark Landal West Terschelling. De 79 moderne appartementen kenmerken zich, naast hun unieke locatie, door luxe en comfort. Bovendien heeft deze unieke locatie een bijzonder centrale ligging. De 12 gezellige dorpjes zijn nooit ver weg en fietsend door de bossen rijd je zo naar het 30 kilometer lange Noordzeestrand.

Je wandelt vanuit het appartementencomplex binnen tien minuten naar het karakteristieke dorpje West-Terschelling met gezellige terrasjes, cafés en restaurants. Wist je overigens dat de haven van West-Terschelling de enige natuurlijke baai van Nederland is en gelijk een van de mooiste van Europa. Als dat niet het unieke eilandgevoel geeft!