Aan de Loonse en Drunense Duinen
Divers aanbod vakantiehuizen t/m 12 pers.
Zwembad, Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Ons zwembad

  We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Vergeet niet vooraf te reserveren via de Landal-app. Kies voor ‘Op het park’ en ga vervolgens naar ‘Reserveren’. Ook vind je hier de openingstijden. Indien je niet via de app een zwembad reservering kunt maken, krijg je hier bij aankomst meer informatie over. Bekijk op onze maatregelen pagina hoe een bezoek aan het zwembad eruit zal zien. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-12-persoons accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,6
 • Omgeving: 8,9
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,1

We zien je graag snel op Landal Kaatsheuvel

Omringd door natuur en vlakbij de Efteling. Hier is ons nieuwste vakantiepark te vinden, Landal Kaatsheuvel. De gloednieuwe vakantiehuizen zijn modern ingericht en zorgen voor een sfeervol verblijf. Dat is pas heerlijk thuiskomen na een dagje in de Efteling. Landal Kaatsheuvel grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Neem dus je wandelschoenen mee of huur een fiets en ontdek de prachtige natuur van Noord-Brabant.

Tilburg en 's-Hertogenbosch zijn nabijgelegen steden die erg leuk zijn om te bezoeken. Na een ontspannende dag kun je een frisse duik nemen in het overdekte zwembad of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Kortom: De ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannende vakantie.