Aan Nationaal Park Hoge Kempen
Divers aanbod accommodaties t/m 12 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Ons zwembad

  Het overdekte zwembad wordt momenteel gerenoveerd. We verwachten in 2022 weer open te zijn voor onze gasten.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. Op dit moment zijn de indoor speelparadijzen helaas gesloten. En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vind je een week voor je vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.  

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de FOD. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment dat ze niet geopend zijn.

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Onze parkshops zijn open (met beperkte openingstijden). Kijk in de Landal GreenParks app voor de recente openingstijden of informeer bij de parkreceptie. We attenderen je erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de Belgische parkhops. Je kunt maximaal 30 minuten winkelen.

 • Eten en drinken op het park

  Goed nieuws: de terrassen op de Belgische vakantieparken zijn sinds 8 mei weer geopend! Tussen 08.00 -22.00 uur ben je welkom voor een hapje en drankje. Helaas mogen we je nog niet binnen ontvangen in onze restaurants. Maar gelukkig wordt het steeds mooier weer, leve het buitenleven. Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Eet smakelijk!

Overige
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Neem contact op met de receptie voor de reserveringsmogelijkheden. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, je kunt alleen betalen per pin.

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-12-persoons accommodatie

 • De medewerkers: 8,3
 • Omgeving: 8,5
 • Restaurant: 6,7
 • Recreatieprogramma: 6,7
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,1

We zien je graag snel op Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal ligt naast Nationaal Park Hoge Kempen, midden in de bossen. Dit vakantiepark beschikt over luxueuze vrijstaande villa’s, bungalows en chalets. Belgisch Limburg is de groenste provincie van Vlaanderen. Nabij het enige nationale park van België is Landal Mooi Zutendaal de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving.

Maak met het hele gezin een wandeling of ga voor sportief vakantieplezier eens mountainbiken of handboogschieten. Samen erop uit in de natuur, samen vakantie vieren. Wat dacht je van een verblijf in een knusse chalet of in een luxe wellnessvilla ingericht door Jan des Bouvrie.