Affiliates

Hoe ons affiliatie programma werkt
Landal GreenParks werkt samen met het affiliatie netwerk TradeTracker. Als je naar onze site verwijst en gasten maken een boeking via onze site, komt boeking die op onze site gemaakt wordt en voortkomt dit op jouw account. We houden hierbij rekening met het lineaire attributiemodel waar we mee werken(cookies verlopen >30 dagen).. We betalen een commissie van 3% voor boekingen in het hoogseizoen en 5% voor boekingen in het laagseizoen. Voor Hof van Saksen gelden andere percentages: 2% voor boekingen in het hoogseizoen en 4% in het laagseizoen.
Wat doet TradeTracker precies?
  • Via het platform van TradeTracker kun je zelf de traffic van je website meten, evalueren en omzetten naar inkomsten.
  • Je hebt altijd actuele aanbiedingen op jouw site. Goed voor het resultaat! Dit wordt door het netwerk van TradeTracker automatisch bijgewerkt. Hierdoor heb je altijd de meest actuele aanbiedingen op jouw site.
  • TradeTracker zorgt voor de administratie van alle betalingen. Zij zorgen ervoor dat je op een veilige manier en op tijd wordt uitbetaald.
  • Kies uit een uitgebreid en actueel aanbod aan banners. Of deeplinks/tekstlinks naar pagina’s van bepaalde parken of andere onderdelen van de website. Het is niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal wordt gebruikt
ESD Boat
Gaan we samenwerken?
Profiteer van de voordelen. Meld je aan als affiliate via TradeTracker.