Affiliate programma

Voor haar affiliate programma werkt Landal GreenParks samen met het gerenommeerde netwerk TradeTracker. U ontvangt hierbij een variabele vergoeding op basis van het aantal gerealiseerde boekingen.
Lees meer over TradeTracker

Wat biedt Landal GreenParks u?

  • Een variabele commissie over het boekingsbedrag, waarmee de vergoedingen per boeking sterk toe kunnen nemen. De commissie varieert van 2% tot 5%, afhankelijk van het aantal gemaakte boekingen per maand.
  • Elke boeking die achteraf direct op onze site gemaakt wordt, maar wél voortkomt uit uw site komt op uw account (cookies verlopen >30 dagen).
 
  • Via het TradeTracker platform kunt u zelf de traffic van uw website meten, evalueren en het omzetten naar inkomsten. 
  • TradeTracker administreert alle betalingen en zorgt ervoor dat u op een veilige manier en op tijd wordt betaald. 

Altijd actuele uitingen

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt dus altijd over de meest actuele aanbiedingen wat de resultaten zeker ten goede zal komen. U kunt kiezen uit onder meer:
  • Banners in diverse standaardmaten
  • Deeplinks en/of tekstlinks naar specifieke parkpagina's en andere essentiële onderdelen van onze website

Gebruik logo en merknaam

Landal GreenParks heeft via TradeTracker een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal GreenParks wordt gebruikt.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Landal GreenParks?  Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Heeft u vragen, dan horen wij dat graag.