Affiliate programma

Landal GreenParks werkt samen met het  TradeTracker. U ontvangt hierbij een vergoeding op basis van het aantal gerealiseerde boekingen.
Lees meer over TradeTracker

Wat biedt Landal GreenParks u?

  • Bij Landal GreenParks werken we met een lineair attributiemodel. We betalen een commissie van 4% voor boekingen in het hoogseizoen en 6% voor boekingen in in het laagseizoen. Voor Hof van Saksen gelden andere percentages: 2% voor boekingen in het hoogseizoen en 4% in het laagseizoen.
  • Elke boeking die achteraf direct op onze site gemaakt wordt, maar wél voortkomt uit uw site komt op uw account, rekening houdend met het attributiemodel (cookies verlopen >30 dagen).
  • Via het TradeTracker platform kunt u zelf de traffic van uw website meten, evalueren en het omzetten naar inkomsten. 
  • TradeTracker administreert alle betalingen en zorgt ervoor dat u op een veilige manier en op tijd wordt betaald. 

Altijd actuele uitingen

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt dus altijd over de meest actuele aanbiedingen wat de resultaten zeker ten goede zal komen. U kunt kiezen uit onder meer:
  • Banners in diverse standaardmaten
  • Deeplinks en/of tekstlinks naar specifieke parkpagina's en andere essentiële onderdelen van onze website

Gebruik logo en merknaam

Via TradeTracker heeft u de keuze uit een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal  waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal GreenParks wordt gebruikt.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Landal GreenParks?  Meld u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Heeft u vragen, dan horen wij dat graag.