Affiliate programma

Landal GreenParks werkt samen met het  TradeTracker. Je ontvangt hierbij een vergoeding op basis van het aantal gerealiseerde boekingen.
Lees meer over TradeTracker

Wat biedt Landal GreenParks u?

  • Bij Landal GreenParks werken we met een lineair attributiemodel. We betalen een commissie van 3% voor boekingen in het hoogseizoen en 5% voor boekingen in in het laagseizoen. Voor Hof van Saksen gelden andere percentages: 2% voor boekingen in het hoogseizoen en 4% in het laagseizoen.
  • Elke boeking die achteraf direct op onze site gemaakt wordt, maar wél voortkomt uit jouw site komt op jouw account, rekening houdend met het attributiemodel (cookies verlopen >30 dagen).
  • Via het TradeTracker platform kun je zelf de traffic van jouw website meten, evalueren en het omzetten naar inkomsten. 
  • TradeTracker administreert alle betalingen en zorgt ervoor dat je op een veilige manier en op tijd wordt betaald. 

Altijd actuele uitingen

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op jouw site. Je beschikt dus altijd over de meest actuele aanbiedingen wat de resultaten zeker ten goede zal komen. Je kunt kiezen uit onder meer:
  • Banners in diverse standaardmaten
  • Deeplinks en/of tekstlinks naar specifieke parkpagina's en andere essentiële onderdelen van onze website

Gebruik logo en merknaam

Via TradeTracker heeft u de keuze uit een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal  waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal GreenParks wordt gebruikt.

Meer informatie en aanmelden

Wil je profiteren van het succes van Landal GreenParks?  Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Heb je vragen, dan horen wij dat graag.