Landal De Reeuwijkse Plassen

Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren.

Waterrijk Zuid-Holland

Een typisch Hollands landschap, dat is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Op dit nieuwe park in aanbouw geniet u het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Vanuit uw woning aan het water vaart u via de vaart de plassen op.
  • 283 moderne waterwoningen (138 in aanbouw)
  • Overdekt zwembad
  • Natuurspeeleiland
Alle faciliteiten Contactgegevens

Waterliefhebbers opgelet!

Met de hele familie een dagje varen, relaxen op het zandstrand of een duik nemen in het overdekte zwembad. Op dit park, direct gelegen aan De Reeuwijkse Plassen, is het heerlijk genieten op, in of aan water. Tip: huur een fluisterboot of neem uw eigen kleine boot mee, de meeste woningen hebben een eigen aanlegsteiger.
Alle wateractiviteiten

Binnenkort: Indoorspeelplaats op Landal De Reeuwijkse Plassen

In december openen de deuren van een heuse indoor speelzolder op Landal De Reeuwijkse Plassen! Een wereld vol pret en avontuur. Ga van de glijbaan of sla tegen de boksballen. Haal via de touwbrug de overkant en bekijk jezelf in de lachspiegels. En ontdek hoe je het beste over en langs de verschillende hindernissen kunt.
De indoorspeelplaats is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar en zal garant staan voor heel veel speelpret!

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal De Reeuwijkse Plassen

Typisch Hollands

Met haar centrale ligging in het Groene Hart is De Reeuwijkse Plassen een ideaal vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten. Of dat u nu van weidse polderlandschappen, waterrijke natuur of bossen houdt. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in Gouda met haar rijke historie, waaronder de bekende Kaasmarkt.
Meer omgeving

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw waterwoning? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal De Reeuwijkse Plassen is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering