Reüniebungalows voor de hele familie

Wil je gezellig met de hele familie op vakantie en toch genieten van jouw privacy? Verblijf dan in één van onze reüniebungalows voor 16 tot 18 personen. Deze bijzondere accommodaties bestaan uit drie vrijstaande 4 - of 6-persoonsbungalows die naast elkaar liggen, met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één grote huiskamer met keuken.

Gezellig samen eten
De huiskamer is voorzien van een extra grote keuken waar je voor het gehele gezelschap kunt koken. Met een zeer ruime zithoek om bij te praten, voorzien van een grote flatscreen tv met video/DVD recorder en uiteraard een lange eettafel. Bij mooi weer is er op het terras plaats voor de hele familie en kun je gezellig met z'n allen barbecueën!

Gezamenlijk vakantie vieren
De gezamenlijke huiskamer wordt ongetwijfeld het hart van jouw vakantie. Slapen doe je met maximaal 6 personen in één van de andere bungalows en je gebruikt de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats. Om gezellig te ontbijten, te borrelen, koffie te drinken en samen te dineren. Je kunt in de huiskamerbungalow niet overnachten.