Welkom op Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Vlakbij vindt u de betoverende Vrijenbergerspreng, de grootste waterval van Nederland. Dit vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop faciliteiten! Neem een duik in het overdekt zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Of gaat u liever de omgeving verkennen met de boswachter? Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Staat u vroeg op, dan kunt u zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert. In de Apenheul en Burgers' Zoo kunt u met uw kinderen meer dieren van dichtbij bewonderen. Beiden zijn niet ver van het vakantiepark gelegen.

Een bosrijke omgeving

Op Landal Heideheuvel wordt u omringd door het groen van de natuur. U verkent de bossen rondom het park met de boswachter, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad of speellandschap.
  • 242 vrijstaande bungalows
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Café-Bistro Woods met terras
Alle faciliteiten Contactgegevens

Wild, bioscoopfilm over de Veluwe

In Wild vertelt de Veluwe haar eigen verhaal: ontstaan in de ijstijd en uitgegroeid tot een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen. André van Duin verzorgt de voice-over en geeft hiermee een humoristische toon aan de film. De familiefilm is vanaf 1 februari 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Bekijk de video

Samen eropuit

Ontdek de prachtige omgeving. Samen een wandeling maken over de Loenermark. Fiets vanuit het park de bossen in. Ontdek de mooiste plekken en geniet van de natuur om je heen. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt in uw vrijstaande bungalow.
Wandelen en fietsen

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Heideheuvel

Nieuw: het Atelier

In het Atelier draait het om lekker bezig zijn! Er worden veel activiteiten georganiseerd, maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen. Er is een reuze knikkerbaan, kinetische zandbak, MOOV hoek, Kapla, Legowand en reusachtige krijtmuur, waar zij de mooiste kunstwerken op kunnen maken.
Ontdek het nieuwe AtelierBekijk de 360 graden video

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Heideheuvel is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering