Welkom op Landal Villapark Livingstone

In Burgh-Haamstede vindt u de comfortabele en vrijstaande villa’s van Landal Villapark Livingstone, op de kop van Schouwen. Houdt u van lichaamsbeweging in de buitenlucht, dan zit u hier goed. In het gebied zijn mooie wandel- en fietsroutes langs de kust. Vanaf Villapark Livingstone ligt het strand op 2,5 kilometer. De Kop van Schouwen is bekend vanwege de Stormvloedkering. U leert meer over deze waterbouwkundige constructie in Deltapark Neeltje Jans.

Hier aan de kust...

Op Landal Villapark Livingstone komt u helemaal
tot rust in uw comfortabele villa. Geniet van een wandeling over het Zeeuwse strand of maak een lange fietstocht door de bosrijke omgeving.
  • 120 merendeels vernieuwde, vrijstaande villa’s
  • Strand op circa 2.5 km afstand
  • Visvijver
Alle faciliteiten

Ontdek het Zeeuwse landschap

Ontdek de mooiste plekjes van het Zeeuwse landschap en geniet van de weidse natuur. Een eindeloze strandwandeling of een fietstocht door het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Voor een gezellige dag met het gezin maakt u een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans.
Wandelen en fietsen

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting €1,40 p.p.p.n..

Op Landal Villapark Livingstone zijn de volgende villa's voorzien van een vernieuwd interieur: 4C, 4L, 6C1, 6C2, 6L en 6EL.

Alle accommodaties

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Villapark Livingstone

Plezier voor het hele gezin

Tijd voor elkaar en samen plezier maken, daar draait het om. Gooi uw hengel uit in de visvijver of geniet op uw terras met een goed boek. In Sportcentrum Westerschouwen naast het park vermaken de kinderen zich bij één van de vele faciliteiten dat het Sportcentrum te bieden heeft.
Ontdek alle pret

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Villapark Livingstone is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering