Praktische info

Route naar het park

Villapark Livingstone
Daleboutsweg 3
4328 PB Burgh-Haamstede

Bel de receptie
+31-(0)111 65 70 00
Mail de receptie
haamstede@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
08:30 - 12:00
12:30 - 16:30
Morgen
09:00 - 18:00
Vrijdag 27 mei
08:30 - 12:00
12:30 - 16:30
Maandag 30 mei
09:00 - 18:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Villapark Livingstone

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren

Je kunt maximaal één auto bij de villa parkeren.

Wegwerkzaamheden
Er zijn t/m 2023 wegwerkzaamheden aan de Haringvlietbrug. Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

Openbaar vervoer

Vanuit Rotterdam:
Vanaf Rotterdam CS neem je metro E (richting E Slinge) naar de halte Zuidplein. Vanaf hier neem je buslijn 136 richting Oude-Tonge. In Oude-Tonge stap je over op buslijn 133 richting Middelburg. * Stap uit bij halte Hogeweg/'t Zeepe. De receptie bevindt zich ca. 1 km verder naast het restaurant Huis van Burgh (sportcentrum).

Vanuit Middelburg:

Hier neem je buslijn 133 richting Oude-Tonge. Stap uit bij halte Hogeweg/'t Zeepe. De receptie bevindt zich ca. 1 km verder naast het restaurant Huis van Burgh (sportcentrum). 

Aankomst en vertrek

Bij aankomst kun je je melden bij de receptie. Let op: de receptie is gelegen in restaurant Huis van Burgh (sportcentrum). Voor de navigatie kun je Daleboutsweg 9 invoeren. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Inchecken is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Verwacht je buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)111 65 70 00 of per e-mail via haamstede@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Internetmogelijkheden op het park

In jouw villa kun je draadloos internetten (tegen betaling). De receptie en de minimarket verkopen de benodigde inlogcodes. Gratis draadloos internetten is mogelijk in het restaurant Huis van Burgh (sportcentrum) (consumptie verplicht).

Oplaadstation voor elektrische auto

Op dit park is een laadstation aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. De kosten voor het opladen zijn € 0,39 kW/u inclusief btw. Vriendelijk verzoek om na het opladen van jouw auto ruimte te maken voor de volgende auto. Bij voorbaat dank.

Wasserette

Op camping Rozenhof en Hyundai Landegent zijn wasserettes aanwezig met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.

Betalingsmogelijkheden op het park

Contant en pin. Pinnen is alleen mogelijk voor Nederlandse gasten. Belgische en Duitse gasten kunnen betalen met Maestro en V Pay.

Borg

Voor alle accommodaties kan een borg gevraagd worden.

Te huur

Fietsen, bolderwagens, skelters, DVD-speler, kinderzitjes, extra kinderbed (excl. bedlinnen) of -stoel, box en kinderbedlinnen.

Huisreglement

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. I.v.m. het behoud van het rustige familiekarakter van het park gelden zeer strikte huisregels.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per villa (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Servicepunt/Minimarket

Een dag tijdens jouw vakantie begint pas echt goed met een lekker ontbijt. Bij de minishop kun je dagelijks terecht voor vers gebakken broodjes, maar ook dagelijkse boodschappen, souvenirs, toeristische informatie en het huren van een fiets.

Arrangementen en extra's

Maak jouw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die jouw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer jouw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met jouw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen