Welkom op Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? De strandhuizen van Landal Beach Villa's Hoek van Holland vormen alle seizoenen de perfecte thuisbasis voor een plezierige vakantie. De gezellige paviljoens van Hoek van Holland bevinden zich op loopafstand en het ‘Hoekse’ strand biedt tal van watersportmogelijkheden zoals golf- en kitesurfen. Maak een lange strandwandeling langs de Zuid-Hollandse kust of fiets door de duinen richting Scheveningen. Historische steden als Rotterdam, Den Haag en Delft bevinden zich op steenworpafstand. Met de vele winkels, musea en restaurants ideaal voor een stedentrip. En tussen al die steden ligt het zo typerende Hollandse landschap van polders en kassen. Maar het is toch vooral het strand waar het om draait. Of u nu de eerste warme lentestralen in uw gezicht wilt voelen, liefhebber bent van zwoele zomeravonden of na een wandeling in de winterse vrieskou uitkijkt naar heerlijk kop chocolademelk: het strand boeit altijd. Waar wacht u nog op?

Een uniek concept

Direct aan de kust van Zuid-Holland vindt u Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. Hier geniet u het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Loop vanuit uw strandhuis op palen zó de zee in.
  • 74 strandhuizen
  • Gelegen op het strand
  • Bagageservice vanaf de receptie
Alle faciliteiten

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Het strand boeit altijd

Op een zomerse dag een frisse duik nemen in zee of de wind trotseren tijdens een stevige herfstwandeling. De strandhuizen van Hoek van Holland staan alle seizoenen garant voor een heerlijk verblijf. Terwijl de kinderen prachtige zandkastelen bouwen en urenlang spelen in de branding, geniet u van het wonderschone uitzicht.
Zwemmen

Schepen spotten

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland ligt aan de monding van de Nieuwe Waterweg. De hele dag passeren indrukwekkende containerschepen en mammoettankers de pier, de ene nog groter dan de ander. Tip: ga naar My Ship Tracking, volg de schepen die voorbij komen en bekijk wat er op elk schip vervoerd wordt.

Samen eropuit

In de omgeving van Hoek van Holland is van alles te doen. Ga eropuit met de fiets of maak een rondvaart door de grootste haven van Europa. Historische steden als Rotterdam, Den Haag en Delft zijn dichtbij. Terug in uw strandhuis geniet u van een schitterende zonsondergang.
Omgeving

Green Key

Landal Beach Villa's Hoek van Holland is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering