Omgeving

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is een ideaal vertrekpunt voor een dagje uit. Ga met de hele familie naar Drievliet of kom oog in oog te staan met de haaien in Sea Life Scheveningen. Duik in de historie en breng een bezoek aan het oude Fort Hoek van Holland. Of wat dacht u van een stedenbezoek aan Rotterdam, Den Haag of Delft?

Rondvaart Europoort

Hoek van Holland
Bekijk de Rotterdamse haven vanaf het water! Met de Prinsenlander vaart u langs indrukwekkende industrieën, gigantische containerschepen en een nieuw stukje Nederland 'Maasvlakte 2'
WebsiteCa. 6,5 kilometer van het park

Fort 1881

Hoek van Holland
Het best bewaarde pantserfort van Nederland. Er is nooit gevochten, maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. De vergadering die de ministerraad hier hield, bepaalde het verloop van de oorlog voor Nederland. Ontdek de geschiedenis zelf!
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

Ballorig 's-Gravenzande

's-Gravenzande

Overdekt spelen, springen, klimmen, klaurteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnenspelen bij Ballorig 's-Gravenzande. Deze binnenspeeltuin is ideaal voor een leuk dagje uit met het hele gezin.

WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Maeslantkering

Hoek van Holland

De Maeslantkering is de grootste beweegbare stormvloedkering ter wereld. Deze twee gigantische sluisdeuren beschermen Zuid-Holland tegen het water bij hevige storm. In het naastgelegen Keringhuis komt u allas te weten over de Maeslantkering, hoog water en de maatregelen tegen overstromingen.

WebsiteCa. 6,5 kilometer van het park

Rotterdam

Rotterdam
Rotterdam is de Stad aan de Maas met de grootste haven van Europa en bekend van de Euromast, de Erasmusbrug en de 'Markthal'. U kunt er uitgebreid winkelen, eten en drinken.
WebsiteCa. 32 kilometer van het park

Meer tips

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving