Avontuur in het bos

Een vakantie midden in de natuur
Ontdek onze parken in het bos
Boek uw verblijf

Beleef samen uw vakantie in het bos

Een vakantie in het bos is ideaal voor actievelingen én rustzoekers. Stap op de mountainbike voor een stevige fietstocht of ontspan tijdens een wandeling. Tijdens uw fiets- of wandeltocht kiest u een mooi plekje om samen te picknicken. Verken de bossen of het unieke heidelandschap vanaf één van onze vakantieparken in een bosrijke omgeving.
  • Ruim 28 vakantieparken in het bos
  • Sfeervolle accommodaties
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Op pad met de boswachter

Wie weet er meer van de natuur dan de boswachter? Maak samen een wandeling en ontdek wat er bloeit en groeit in het bos. De boswachter laat u bijzondere bomen en planten zien, en misschien spot u wel wilde dieren! 

OERRR

Landal GreenParks is hoofdsponsor van OERRR: het programma van Natuurmonumenten om kinderen van 0 tot en met 12 jaar te betrekken bij de natuur op en rondom de parken van Landal GreenParks. Bijvoorbeeld met de OERRR Ontdekkaarten. Zo creëren we samen de natuurbeschermers van de toekomst! 

Wandel- en fietsroutes

Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets en verken de omgeving. De Nederlandse bossen herbergen heel wat verborgen parels. De mooiste wandel- en fietsroutes zijn voor u uitgestippeld.

Aanbod in de schoolvakanties

Meivakantie in het bos

Zomervakantie in het bos

Herfstvakantie in het bos

Boek uw vakantie in het bos
bij Landal GreenParks

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum