Welkom op Landal Schuttersbos

Tijdens de bootreis snuift u het eilandgevoel al op! De karakteristieke Brandaris verwelkomt u al van verre. Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos. Vanuit het knusse vakantiepark in Midsland loopt u zo het bos en de duinen in. En na uren zwerven langs de vloedlijn, geniet u lekker na met een Terschellinger jutterbitter in uw rietgedekte cottage. Op het eiland bieden de ruim 250 km aan wandelpaden u de kans om de bossen, duinen, heide en brede stranden van Terschelling te ontdekken. Liever het eiland op de fiets verkennen? Fietsen langs de Waddendijk geeft u de mooiste vergezichten. Dat is optimaal vakantie vieren!

In alle rust genieten

Op Landal Schuttersbos wordt u omringt door duinen, bosgebied, dorpjes en brede stranden. Ervaar het eilandgevoel tijdens uw verblijf in een moderne cottage op dit knusse park. Kom helemaal tot rust.
  • 41 cottages 
  • Grenzend aan duin- en bosgebied 
  • Speeltoestellen
Alle faciliteiten

Genieten voor jong en oud

Tijd voor elkaar en samen leuke dingen doen. Geniet met het hele gezin op en rondom het park. Ravotten op de speeltoestellen en klauteren op de speelboot op het park. Rondom het park is genoeg te beleven, zoals de manege en het Wrakkenmuseum of ga een dagje naar het strand, op 3 kilometer van het park.
Ontdek alle pret

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Schuttersbos

Uitwaaien op de Wadden

Geniet van het natuurschoon om u heen. Vanuit uw accommodatie wandelt u zo het bos en de duinen in of naar het gezellige Midsland. De omgeving van het park is bij uitstek geschikt om volop te genieten van elkaar en de natuur. Lekker uitwaaien aan de waddenkust en fietsen door het weidse landschap.
Wandelen en fietsenFietsverhuur

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Schuttersbos is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken op de Waddeneilanden

Ontdek regio Waddeneilanden