Op Terschelling
Vrijstaande cottages t/m 6 pers.
Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Outdoor sport en spel

  Sporten voor volwassenen is weer mogelijk in groepen van maximaal 30 personen. Ook sporttoernooien zijn weer toegestaan met max. 50 deelnemers, waar afstand niet nodig is.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

2-persoons accommodatie

4-persoons accommodatie

Alle accommodaties

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,5
 • Omgeving: 9,2
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,5

We zien je graag snel op Landal Schuttersbos

Tijdens de bootreis snuif je het eilandgevoel al op! De karakteristieke Brandaris verwelkomt je al van verre. Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens je verblijf op Landal Schuttersbos. Vanuit het knusse vakantiepark in Midsland loop je zo het bos en de duinen in. En na uren zwerven langs de vloedlijn, geniet je lekker na met een Terschellinger jutterbitter in je rietgedekte cottage.

Op het eiland bieden de ruim 250 km aan wandelpaden je de kans om de bossen, duinen, heide en brede stranden van Terschelling te ontdekken. Liever het eiland op de fiets verkennen? Fietsen langs de Waddendijk geeft je de mooiste vergezichten. Dat is optimaal vakantie vieren!