Ontdek Nationaal Park De Hoge Veluwe

Gelderland en de betoverende Veluwe vormen een perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. De uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen van de Veluwe bieden een adembenemend decor voor wandelaars en fietsers. De regio telt een groot aantal vakantieparken. Zo is er voor ieder wat wils, Van wellness-faciliteiten op het vakantieparken tot een uniek verblijf aan een recreatiemeer op de Veluwe.

Nationaal Park
Nationaal Park De Hoge Veluwe, met zijn iconische witte fietsen, nodigt uit tot unieke ontdekkingen. Voor cultuurzoekers herbergt Gelderland historische schatten, zoals het middeleeuwse kasteel Doorwerth en het charmante stadje Elburg. Het Kröller-Müller Museum, gelegen in De Hoge Veluwe, biedt kunstliefhebbers een prachtige collectie en een beeldentuin.

Actief & ontspannen
De regio biedt avontuurlijke mogelijkheden, van klimmen op de Veluwezoom tot het verkennen van de kronkelende paden op de Posbank. Meren en rivieren nodigen uit tot kanoën, vissen en zeilen. Gastvrije dorpen en steden in Gelderland verwelkomen bezoekers met gezellige restaurants en ambachtelijke markten. Of je nu zoekt naar actie, culturele ontdekkingen of ontspanning in de natuur, Gelderland en de Veluwe beloven een veelzijdige en onvergetelijke vakantie-ervaring. Laat je betoveren door de diversiteit van deze regio en geniet van de prachtige Gelderse landschappen.