Welkom op Landal Katschberg

Klaar voor een avontuur in de bergen van Oostenrijk? In het weldadige Lungau is vakantiepark Landal Katschberg het startpunt voor vele sportieve tochten. De lucht is fris, de bergen groen en de beekjes helder en blauw. Hier kunt u urenlang mountainbiken over diverse bergweggetjes met steeds weer een ander uitzicht. Naast de energieverslindende activiteiten kunt u ook gewoon heerlijk wandelen langs authentieke berghutten. En ook uw comfortabele appartement biedt ruimte voor ontspanning. Katschberg ligt midden in de bergen op de grens van Karinthië en Salzburgerland.

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de lokale richtlijnen. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de openingstijden.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. Ook kunt u hier materialen reserveren of pakketten kopen om samen met uw reisgezelschap in en om uw bungalow te gebruiken. De grote indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving). En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. Bollo Clubs zijn afhankelijk van de grootte zeer beperkt geopend. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

  Op Landal Wirfttal is de indoorspeelplaats op dit moment gesloten. Tijdens de schoolvakanties is de Bollo Club open en zal Bollo aanwezig zijn.

 • Beauty & Wellness

  Onze Beauty & Wellness faciliteiten zijn op afspraak geopend. We verwijzen u graag naar de Landal GreenParks app of de parkreceptie voor gedetailleerde informatie. Onze sauna's in Landal Brandnertal, Landal Hochmontafon en Landal Rehrenberg zijn op dit moment nog gesloten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens uw parkbezoek? Bekijk de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en uw dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zorg voor minstens 1,5m afstand en draag een mondkapje.

Activiteiten in de omgeving
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn. De indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving).

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kunt u een fiets per dag huren. In uw accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor u klaar. Eenmaal ingevuld levert u deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Winterplezier voor jong en oud

Landal Katschberg is bij uitstek geschikt voor een wintersport met het hele gezin. De brede, overzichtelijke pistes van verschillende niveau's bieden variatie. Terwijl u aan het skiën bent, vermaken de kinderen zich in het kinderparadijs. Een ultieme vakantie voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden voor het komende winterseizoen 2020/2021.
Bekijk dit park in de winter

Gratis KatschbergCard

In het zomerseizoen (van 31 mei t/m 31 oktober) ontvangt u gratis een KatschbergCard. Met deze kaart hebt u tijdens de gehele vakantie dagelijks gratis toegang tot de vele attracties die de regio Katschberg te bieden heeft. Dat komt wel goed met die leuke zomervakantie.
Meer informatie

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Katschberg? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

Bekijk Landal Katschberg op de kaart

Gasten over het park

 • De medewerkers: 9,2
 • Omgeving: 9,2
 • Restaurant: 6,7
 • Recreatieprogramma: 7,6
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,5

Beleving voor groot en klein

Het is heerlijk om te bewegen op vakantie. Op Landal Katschberg kan dat op heel veel manieren, zowel ontspannen als actief. Sla een balletje op de golfbaan of leer klimmen in het nabijgelegen klimpark. Op het park worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Doe je mee met het voetbaloernooi?
Alles over sport en spel

Kleine en grote avonturiers

Op en rond het park is zo veel te doen voor de hele familie. Zwemmen, knutselen, spelen in de waterspeelplaats. Rijd op een pony door de omgeving of bezoek de kinderboerderij naast het park. Meer actie? Tijd voor een wedstrijdje op de mountainbike! Maak met elkaar de leukste vakantieherinneringen.
Ontdek alle pret

De beste Oostenrijkse kabelbanen in de zomer

Gecertificeerde kabelbanen voor een echte bergervaring
In de regio kunt u maar liefst 69 verschillende kabelbanen kiezen voor een afwisselende vakantie op hoogte.Verover een uitdagend touwenparcours, de kids verkennen de natuur in het avonturenpark en trakteer uzelf op een lokale maaltijd in het restaurant met een panoramisch uitzicht over de omgeving.
Meer informatie

Veelzijdig Katschberg

De regio Karinthië heeft veel te bieden. De kilometerslange bergweggetjes leiden u naar historische kastelen en burchten. Het Nationaal Park Hohe Tauern en de omliggende meren zijn ideaal om doorheen te wandelen of te fietsen. Vergeet niet om een stop te maken op een mooi plekje voor een picknick. Dat is vakantie!
Omgevingstips

Kwaliteit in Karinthië

Landal Katschberg is bekroond met het Karinthië kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan vakantieaanbieders in Karinthië met een hoge kwaliteit van service en dienstverlening. Regelmatige controles van van de richtlijnen garanderen onze gasten de kwaliteit die beloofd wordt.

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Gemoderniseerde accommodaties!

Alle accommodaties van Landal Katschbergzijn sinds de zomer van 2018 in een nieuw, fris jasje gestoken. Verheugt u zich op aardse gezelligheid midden in het adembenemende berglandschap.
Alle accommodaties

Green Key

Landal Katschberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Oostenrijk

Ontdek regio Karinthië