Omgeving

De omgeving van Katschberg is zo veelzijdig. De mogelijkheden om te klimmen zijn uitgebreid, en denk ook aan andere sportieve activiteiten zoals wandelen en mountainbiken. Ga eropuit na een stevig ontbijtje en ontdek de leukste plekjes.

Adventurepark Katschberg

Katschberg
Het Adventurepark biedt zo'n 150 stations die de avonturiers langs kunnen gaan. Het parcours voert ze door het Katschbergse bos en test de vaardigheden van de avonturiers en vergt vooral veel moed.
WebsiteCa. 0,5 kilometer van het park

Malta Hochalmstraße

Malta
De ‘Malteiner Wasserspiele’ zijn een echte bezienswaardigheid. De 14,4 km lange Malta Hochalmstraße is met zijn uit de rots gehouwen tunnels en haarspeldbochten een indrukwekkend voorbeeld van wegenbouwtechniek.
WebsiteCa. 44 kilometer van het park

Millstättersee

Millstätt
Neem een duik in dit schitterende meer en ontdek de omringende, geheimzinnige bergen. De Millstätter See ligt midden in het alpenlandschap van het Nationale Park Nockberge, bij de Milstätter Alpen met de bergen Tschiernock, Goldeck en Mirnock.
WebsiteCa. 42,5 kilometer van het park

Ritje met het straattreintje ‘Tschu-Tschu-Bahn’

Pöllatal
Het milieuvriendelijke treintje rijdt van Rennweg langs de kleine plaatsjes van de regio naar het beschermde landschap ‘Pöllatal’, van waaruit schitterende wandeltochten kunnen worden ondernomen.
WebsiteCa. 6,5 kilometer van het park

Waterpark Fallbach

Maltatal
Het waterpark bevindt zich aan de voet van de hoogste waterval van Karinthië, waarvan de waterstroom zo'n 200 meter diep de vallei in valt.
WebsiteCa. 35 kilometer van het park

Meer tips