Welkom op Dayz Seawest

Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van de Noordzee, ligt Dayz Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Op en rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud! Ontdek de zandduinen van Blåbjerg Klitplantage, direct naast het park gelegen. Hier vindt u de beste hiking- en mountainbikeroutes van Denemarken. Of ga samen met de kids naar LEGOLAND®. Na een actieve dag in de buitenlucht geniet u van een heerlijk diner in een van de drie restaurants op het park. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een grote sportzaal en een wellnessruimte. De kids vermaken zich prima op het park met een indoorspeelplaats, springkussens, trampolines, midgetgolf en een voetbalveld.

Voor de hele familie

Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van uitgestrekte zandstranden, ligt Dayz Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Op en rondom het park is genoeg te doen.
  • 255 bungalows
  • Subtropisch Waterparadijs
  • Dicht bij het strand, duinen en fjorden
Alle faciliteiten Contactgegevens

Speelplezier voor iedereen

Kids zullen zich geen moment vervelen! Klimmen in indoorspeelplaats Funnyland, springen op de springkussens en trampolines in de speeltuinen op het park en daarna een potje voetballen op het voetbalveld. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een indoorspeelplaats voor onze kleine gasten. Het kan allemaal!
Ontdek alle pret

Maak kennis met Jutland

Dayz Seawest ligt aan de westkust van Jutland en is omgeven door ongerepte natuur. Er is veel te ontdekken, zoals de zandduinen van Blåbjerg Klitplantage, direct naast het park gelegen. Hier vindt u de beste mountainbike- en hikingroutes van Denemarken. Kids leven zich uit in speelland Bork Legeland.
Meer over de omgeving

LEGOLAND®

Stap met het hele gezin in de fantasiewereld van LEGO® en beleef een leuke, actievolle dag. Je hoeft geen LEGO® liefhebber te zijn om het hier naar je zin te hebben. Maak kennis met de dappere ridders of ontmoet echte piraten in Pirate Land. Geniet van een gevarieerd dagje uit bij LEGOLAND®, wat op 65 km afstand van Dayz Seawest ligt.
Ontdek LEGOLAND®