Welkom op Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Dicht bij het strand en tegenover natuurgebied de Zeepeduinen, kunt u verblijven in één van de 24 hoevewoningen. Vakantiepark Landal Résidence 't Hof van Haamstede in Zeeland heeft daarnaast in het statige Heerenhuis nog 8 sfeervolle appartementen. Op deze résidence in Burg-Haamstede voelt u zich als een vorst of vorstin in de oudheid. Het park heeft een eigen sportcentrum en een golfbaan op steenworp afstand. Tevens heeft u als gast gratis toegang tot de relaxruimte met sauna en stoomcabine. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Schouwen-Duiveland en de Stormvloedkering.


Zeeuwse buitenlucht

Vlakbij natuurgebied de Zeepeduinen, Boswachterij Westerschouwen en het strand ligt Landal Résidence 't Hof van Haamstede. Verken wandelend of fietsend Schouwen-Duiveland.
  • 8 Heerenhuisappartementen en 
  •       24 hoevewoningen
  • Gratis wellnessruimte  
  • Strand op circa 2.5 km afstand
Alle faciliteiten

Plezier voor jong en oud

Een potje golfen op de 18-holes golfbaan naast het park of de watergeschiedenis van Zeeland induiken tijdens een bezoek aan de Deltawerken of het Watersnoodmuseum. Dit kleinschalige park is een ideaal startpunt voor
een dagje uit. Terug op het park komt u helemaal tot rust op uw eigen terras.
Ontdek alle pret

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Résidence 't Hof van Haamstede

Golf

Naast het park ligt de prachtige golfbaan van Golfclub Molenberg waar golfliefhebbers zich vermaken. Een balletje slaan op de 18-holes golfbaan en genieten van het uitzicht. Na een rondje golfen strijkt u neer op het gezellige terras voor een kopje koffie of heerlijke lunch. Heeft u nog geen ervaring? Dan kunt u de golfsport hier uitproberen.

Verken de Zeeuwse natuur

Op het park huurt u gemakkelijk een fiets om samen Boswachterij Westerschouwen te ontdekken. De kids gaan de uitdaging aan op het parcours van het klimbos. Ook natuurgebied de Zeepeduinen ligt om de hoek met vele wandelroutes. Of verken het strand van Zeeland te paard en maak een buitenrit.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Résidence 't Hof van Haamstede is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering