Welkom op Landal Duc de Brabant

Genieten van het Bourgondische leven midden in de natuur, doet u op Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Dit vakantiepark met 148 accommodaties ligt in het Land van de Hilver, in het zuiden van Noord-Brabant. Dit afwisselende landschap kunt u het beste met de fiets of benenwagen verkennen. U komt dan langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen. Uitrusten kan in de accommodatie, in uw eigen jacuzzi of sauna. Combineer een dagje fietsen of wandelen in Landgoed De Utrecht of Gorp & Roovert, met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of de Efteling. Sluit uw dag af op het park met een culinair hoogstandje in Specialiteitenrestaurant Auberge de Hilver.

Brabant op zijn best

In één van de mooiste delen van Brabant, Het Land van de Hilver, ligt het rustige park Landal Duc de Brabant. Geniet van heerlijke streekgerechten in het restaurant of trek de prachtige omgeving in.
  • 140 vrijstaande bungalows en 8 loghomes
  • Openluchtzwembad met terras
  • Airtrampoline, speeltuin en midgetgolfbaan
Alle faciliteiten

Ontdek het groen

Trek er samen of met het gezin op uit en ontdek de mooiste plekjes. Vanuit uw bungalow bent u zo in de uitgestrekte natuur van Landgoed De Utrecht. Maak een fietstocht door Landgoed Gorp & Roovert en verken bos, heide en platteland. Geniet van het groen in het veelzijdige Brabantse landschap.
Wandelen en fietsen

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,60 p.p.p.n..

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Duc de Brabant

Samen plezier maken

Een middag midgetgolfen met het hele gezin, een potje tafeltennis of eindeloos springen op de airtrampoline. Dat is samen plezier maken. Terwijl de kids verkoeling zoeken in het openluchtzwembad, geniet u van een drankje op het terras. Tijd voor elkaar, daar draait het om tijdens de vakantie.
Ontdek alle pret

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Duc de Brabant is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering