Omgeving

Landal Duc de Brabant ligt midden in de Brabantse Kempen met tal van mooie natuurgebieden. Ontdek wandelend of fietsend Het Land van De Hilver met heide, bossen en vennen. Of fiets naar één van de kerkdorpjes Hilvarenbeek en Oirschot. Liever een dagje shoppen? Tilburg en Eindhoven zijn dichtbij.

Een dagje uit

In de omgeving is van alles te beleven. Zowel actief als ontspannen. Speelboerderij De Hooiberg en Safaripark Beekse Bergen liggen op fietsafstand en je bent zo bij de Efteling. Of bezoek de Reuselhoeve voor een actieve middag kanoën op de Reusel. In Hilvarenbeek vind je diverse culturele musea en bierbrouwerijen.
Brabantse groepsuitjes

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek
In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek leven honderden exotische wilde dieren in een schitterend natuurgebied van maar liefst 100 ha.
WebsiteCa. 15,5 kilometer van het park

Efteling

Kaatsheuvel
De Efteling is een wereld vol wonderen. Met zingende paddenstoelen, kabouters en tal van sprookjesfiguren.
WebsiteCa. 31,5 kilometer van het park

Landgoed De Utrecht

Esbeek
Een authentiek Brabants natuurgebied met bossen, heide en vennen, grenzend aan het park. Met o.a. een mooie uitkijktoren en het oergezellige cafeetje "In den Bockenreyder".
WebsiteCa. 7,5 kilometer van het park

Museumbrouwerij De Roos

Hilvarenbeek
De enige authentieke bierbrouwerij van Nederland.
WebsiteCa. 8,5 kilometer van het park

Eindhoven

Eindhoven
Het gezellige Eindhoven bied je volop vermaak. Je vindt er winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het DAF museum, Van Abbemuseum en Strijp-S zijn zeker een bezoekje waard. 
WebsiteCa. 26,5 kilometer van het park