Welkom op Landal Hoog Vaals

Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime accommodaties van Landal Hoog Vaals. Met een golfbaan, beautysalon en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit vakantiepark. De omgeving is al net zo heerlijk. Beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint Pietersberg. Maar ook Maastricht en de keizerstad Aken liggen in de buurt. Vanuit Vaals ontdekt u Limburg op zijn mooist. Met de glooiende heuvels, spectaculaire mergelgrotten en de temperatuur die hier altijd nét iets hoger is dan in de rest van Nederland, waant u zich een beetje in het buitenland. Uw ruime, twee verdiepingen tellende accommodatie is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes. Ook in de accommodatie ontbreekt het u aan niets. Een aantal grote accommodaties is heerlijk luxueus met een sauna en zonnehemel. En heeft u zin in een potje golf? Landal Hoog Vaals heeft ook een golfbaan.

Bourgondisch Limburg

Op Landal Hoog Vaals ontdekt u het Bourgondische leven. Dineer op het terras met uitzicht over het heuvellandschap of ga zwemmen. Samen of met de hele familie. Tijd voor elkaar, daar draait het om. 
  • 355 vrijstaande en geschakelde bungalows
  • Overdekt zwembad met peuterbad en glijbaan
  • 9 holes golfbaan
Alle faciliteiten Contactgegevens

De leukste familiemomenten

Bollo heet u en uw kinderen van harte welkom. Tijd om te spelen, een duik te nemen en los te gaan in het indoorspeelparadijs. Sla een balletje op de golfbaan of ontdek de visvijver. De kids kunnen overal onbezorgd spelen, want het park is autovrij. Jong en oud zullen zich geen moment vervelen!
Ontdek alle pret

Ontdek het met Ruben in Zuid-Limburg

De dassensporen op het terrein van Landal Hoog Vaals beloven volgens Ruben al veel goeds. De das is één van de bijzondere bewoners van het Limburgse heuvellandschap. Zijn wandeling voert langs het pittoreske kasteel Vaalserbroek richting buurtschap Wolfhaag. De unieke hellingbossen zijn kenmerkend voor deze streek. Net zo bijzonder als de typisch Limburgse natuur en het spotten van dieren in de vrije natuur zijn de vergezichten langs de route. Ontdek net als Ruben de mooie natuur rond Wolfhaag en laat u inspireren door zijn vlog.
Bekijk de vlog van Ruben in Zuid-LimburgWandelroute Ruben Smit

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Hoog Vaals

Culinair genieten

In de zomer geniet u op het terras van Timber's Brasserie van een heerlijke lunch. De hele dag op stap geweest? Schuif aan voor het diner of haal gemakkelijk een maaltijd of snack bij De Smulgaard. Op het park is het culinair genieten. Een ambachtelijk stukje Limburgse vlaai hoort daar natuurlijk ook bij!
Horeca op het park

Limburg op zijn mooist

Ontdek al het moois van Limburg. Vanuit uw bungalow wandelt u zo door het heuvellandschap in Vaals. Ook met de auto kunt u alle kanten op: een dagje Maastricht, Aken of Luik. Ga samen of met de familie eropuit, er is zo veel te ontdekken. 
Omgevingstips

Een zorgeloos verblijf voor blinde of slechtziende gasten

De Visionvilla is dé vakantiewoning voor gasten met een visuele beperking. Landal GreenParks heeft samen met expertisecentrum Visio een bungalow ontwikkeld speciaal voor het comfort van slechtziende of blinde gasten. 
Bekijk de Visionvilla

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Hoog Vaals is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering