Maatregelen

Wij adviseren u i.v.m. COVID-19 voor het bezoek aan ons park contact op te nemen via tel. +31(0)43-3068383
Zo ontvangt u de meest actuele informatie over het gebruik van onze faciliteiten.

Plezier voor iedereen!

Bent u geen bungalowgast, maar wilt u toch gebruik maken van onze faciliteiten op het park? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op Landal Hoog Vaals! Kom lekker een dagje zwemmen en het indoorspeelparadijs ontdekken, bowlen, heerlijk ontbijten in Timber’s Brasserie of culinair genieten van ons streekmenu.

Ook voor kinderfeestjes, communiefeesten, familiefeesten, teamuitjes en vergaderingen komt u naar Landal Hoog Vaals.

Waterpret in het zwembad

Roetsj… samen door de stroomversnelling en van de 50 meter lange glijbaan in het overdekte zwembad. Dat is leuk! Of kom banen zwemmen in het 25 meter bad. In het peuterbad spetteren de kleintjes er flink op los, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Waterpret gegarandeerd!

Prijsinformatie
Volwassenen € 5,50 p.p.
Kinderen € 4 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar gratis 
Kluisje € 0,50 borg

Openingstijden
De openingstijden van het zwembad zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.

Een deel van het zwembad wordt soms gebruikt voor het geven van zwemlessen aan kinderen uit de regio. Voor meer informatie over de exacte lestijden kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77 of zwembad.hoogvaals@landal.com.

Stormbaan

Trotseer de stoere stormbaan op het water in ons zwembad! Kijk voor de actuele beschikbaarheid in de Landal GreenParks App of neem contact op via tel. +(31) 043-306 8377.

Poolparty

Kom nu bij Landal Hoog Vaals een feestje vieren in het zwembad Met al je vrienden, vette discolampen en een DJ kan je avond niet meer stuk. Iedere vrijdag van 19.15 tot 20.45 uur

Zwemles voor volwassenen

Bent u ouder dan 18 en hebt u altijd al willen leren zwemmen? Of wilt u graag een opfriscursus zodat u zich prettiger voelt in het water of gewoon uw zwemslag verbeteren? Ongeacht uw situatie kunt u in het zwembad van Landal Hoog Vaals terecht voor zwemles. U leert op een plezierige wijze zwemmen en in een prettige omgeving.

Wanneer? Vrijdags van 10.30-11.00 uur*
Waar? Zwembad Landal Hoog Vaals: Randweg 21, 6291 DC Vaals
Kosten: € 6,75 per les of € 60,50 voor een 10-rittenkaart.
Meer informatie: +31(0)43-306 83 15 of zwembad.hoogvaals@landal.com  

*Aanmelden is verplicht

Actief op Landal Hoog Vaals

Sportief de dag beginnen of eindigen? Kom een uurtje squashen of tennissen! Liever met het hele gezin een rondje Adventure Golf beleven met uitzicht op het mooie heuvellandschap? Of gaat u toch voor de meeste strikes op de bowlingbaan?

Prijsinformatie   
Squash € 16,50 per uur
Tennis (indoor) € 16,50 per uur
Adventure Golf € 4,50 p.p.
Bowling* € 20 (van 09.00 - 18.00 uur)
€ 22,50 (vanaf 18.00)
Badminton € 8,25 per uur
* De prijzen gelden per baan per uur. Landal Hoog Vaals beschikt ook over een tweetal kinderbowlingbanen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.

De golfbaan op

Wilt u kennis maken met de golfsport? Of bent u een ervaren golfer? Wij verwelkomen u graag op Golfbaan Hoog Vaals. Neem deel aan een introductieles (minimale deelname vier personen) of sla uw slag op de Driving Range en op de Putting Green. De ervaren golfer mag op vertoon van GVB zelf de baan op om Golfbaan Hoog Vaals te ontdekken. Greenfee vanaf € 12,50 p.p., introductieles € 10 p.p.
Meer informatie over Golfbaan Hoog Vaals

Beauty en sauna

Ook voor de ontspanning bent u bij Landal Hoog Vaals aan het goede adres. Geniet van een heerlijke beautybehandeling in onze salon, ontspan in onze sauna of doe een beautybon cadeau! Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via tel + 31-(0)43 306 83 11 of via beautycenter.hoogvaals@landal.nl.
Bekijk onze beautyflyer

Eten en drinken

Geniet van een drankje, stuk Limburgse Vlaai of heerlijke pizza in Café Jean. Of liever uitgebreid dineren in Timber’s Brasserie terwijl uw kinderen genieten van het Bollo Kidsbuffet? Ook op ons terras bent u van harte welkom met geweldig uitzicht op het heuvelland en onze mooie buitenspeeltuin!

Ontbijt
Heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op het heuvelland?  Een goed begin van een gezellige dag begint bij Timber's Brasserie! De openingstijden zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Meer informatie of reserveren? Neem contact op via tel. +31-(0)43 306 83 80.
Eten en drinken op Landal Hoog Vaals

Feesten, partijen en vergaderen

Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering, familiefeest of uitstapje? Landal Hoog Vaals biedt voor ieder wat wils! Het park beschikt over diverse faciliteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. Maak uw wensen kenbaar en wij informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden! Stuur een email naar sales.hoogvaals@landal.com of neem contact op via +31-(0)43 306 83 83.

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van Landal Hoog Vaals? Blijf op de hoogte van de evenementen, nieuwtjes en ontwikkelingen via de Facebook van
Landal Hoog Vaals

Kinderfeestjes

In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM verzorgen wij tot nader bericht geen kinderfeestjes.

De allerleukste kinderfeestjes vier je op Landal Hoog Vaals! Plezier beleven in het indoorspeelparadijs, een spannende wedstrijd bowlen of toch liever een duik nemen in ons zwembad met glijbaan? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Boek je verjaardagsfeestjes via het aanvraagformulier.
Bekijk onze kinderfeestjesfolder

Indoorspeelparadijs

Helaas kunnen wij in het indoorspeelparadijs op dit moment nog geen dagrecreatie gasten ontvangen.

Stap binnen in de wereld vol pret en avontuur voor oneindig veel speelplezier! Een ballenbak, glijbanen, klimtorens en wellicht Bollo ontmoeten… er is genoeg te ontdekken en beleven! De openingstijden van het indoorspeelparadijs zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Prijsinformatie   
Entree € 3 p.p. (incl. kopje koffie/thee voor volwassenen) 
10-rittenkaart* € 25
25-rittenkaart* € 50 
* Niet persoonsgebonden, zonder koffie/thee voor volwassenen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.

Combi-ticket spelen en zwemmen

Heerlijk zwemmen en daarna plezier beleven in het indoorspeelparadijs? Dan is ons combi-ticket, voor slechts € 6,50 per kind (van 3 t/m 12 jaar) en € 7 per volwassene, precies wat u zoekt.
Voor actuele informatie kunt u contact opnemen via tel. +(31) 043-306 8377.