Welkom op Landal De Vers

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Op dit vakantiepark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook het landschap eindeloos vertier. Het is maar goed dat u energie krijgt van de boslucht om u heen. In de omgeving vindt u recreatieplas ’t Schaartven en natuurgebied Nationaal Park de Maasduinen. In Overloon vindt u het Oorlogsmuseum Overloon en Zoo Parc Overloon. Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een bowlingbaan, het overdekt zwembad en de indoorspeelplaats. Buiten kunt u zich uitleven op het multifunctioneel sportveld of punten scoren op de midgetgolfbaan. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties is er een Fun & Entertainment-programma voor de kinderen.

Uitstapjes in de natuur

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt Landal De Vers. Vanuit dit bosrijke park fietst of wandelt u zo de Overloonsche Duinen in en geniet u volop van de buitenlucht en prachtige natuur.
  • 211 bungalows
  • Vernieuwd overdekt zwembad 
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
Alle faciliteiten Contactgegevens

Brabantse gezelligheid

Landal De Vers heeft alle ingrediënten voor een complete vakantie vol met faciliteiten, activiteiten en Brabantse gezelligheid. Er is veel te doen, zowel
buiten als binnen: overdekt zwembad, midgetgolfbaan, multifunctioneel sportveld,
Grand Café Broer & Zus, bowlingbaan en indoorspeelplaats. Volop mogelijkheden!
Ontdek alle activiteiten

Nieuwe en vernieuwde accommodaties

Verblijf in een nieuwe of vernieuwde bungalow op Landal De Vers! De nieuwe 6- en 8-persoonsbungalows zijn sfeervol ingericht met luxe sanitair en moderne inbouwkeuken. Een groot deel van de bungalows heeft een veranda met loungebank, barbecue en buitenkachel. Voor nog meer buitenplezier! Daarnaast zijn er in totaal 20 2-persoonsbungalows gerenoveerd. Welke bungalow kiest u?
Bekijk alle accommodaties

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal De Vers

Er even helemaal tussenuit

Landal De Vers is de perfecte uitvalsbasis om samen eropuit te gaan. Rondom het park en in Nationaal Park De Maasduinen starten prachtige wandel- en fietsroutes. Of wat dacht u van een dagje met het hele gezin naar ZooParc Overloon, KlimKong of het Oorlogsmuseum? Winkels en terrasjes vindt u in het gezellige Venray.
Wandelen en fietsenOmgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal De Vers is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering