Gelegen aan de Elfstedenroute
Vrijstaande vakantiewoningen t/m 12 pers.
Fiets- en supverhuur

Tijdelijke maatregelen

Overige activiteiten
 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwateren voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

7-12-persoons accommodatie

Alle accommodaties

We zien je graag snel op Landal Elfstedenhart

Gelegen in het hart van Friesland, vlakbij de Waddenzee en direct gelegen aan de Elfstedenroute: dat is Landal Elfstedenhart. Door de kleinschaligheid van het park, voel je je direct thuis. Weidse vergezichten, boerderijen, water en prachtige natuur: hier kom je echt tot rust. Wandelen en fietsen is hier een feest! Op het park kun je een sup huren en de omgeving vanaf het water ontdekken. Of huur een boot, ga zeilen of vissen: het is allemaal mogelijk. En wie weet, als je in de winter komt, kun je schaatsen op de historische Elfstedenroute! En als dat niet het geval is, kun je er in ieder geval het hele jaar over varen. Totaal heeft het park 58 luxe vakantiewoningen. De duurzame, ruime en vrijstaande houten kavels aan het water zorgen voor vrijheid en nog meer verbinding met de natuur.

Ga er samen op uit en proef de historie in de binnenstad van Franeker. Of bezoek het karakteristieke museumdorp Allingawier: hier komen verhalen van vroeger tot leven! Leer de Friezen beter kennen en leer over hun verleden. Fryslân, we komen er aan.