Welkom op Landal Mont Royal

Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, vindt u Landal Mont Royal. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kunt u hier tijdelijk een accommodatie betrekken. Vanaf het vakantiepark wandelt u zo naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet u in deze streek van wijnfeesten. De boeren geven u graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens het zweefvliegen.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  De terrassen van onze horecagelegenheden zijn geopend en kunnen met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen gebruikt worden. Bij slecht kunt u binnen zitten. Onze afhaalservice voor snacks en warme maaltijden maakt het culinaire aanbod compleet. We heten u van harte welkom. Natuurlijk met inachtneming van de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks App en bij de parkreceptie.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en uw dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zorg voor minstens 1,5m afstand en draag een mondkapje.

Activiteiten op het park
 • Ons zwembad

  De zwembaden zijn open, uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we u een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de openingstijden.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. Ook kunt u hier materialen reserveren of pakketten kopen om samen met uw reisgezelschap in en om uw bungalow te gebruiken. De grote indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving). En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. Bollo Clubs zijn afhankelijk van de grootte zeer beperkt geopend. Op Landal Wirfttal is de Bollo Club alleen bij slecht weer geopend. De indoor Bollo speeltuin blijft helaas nog gesloten. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

  Op Landal Wirfttal is de indoorspeelplaats op dit moment gesloten. Tijdens de schoolvakanties is de Bollo Club open en zal Bollo aanwezig zijn.

Activiteiten in de omgeving
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de hygiënemaatregelen en afstand houden. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn. De indoorspeelparadijzen zijn met extra hygiënemaatregelen weer geopend (op inschrijving).

 • De omgeving verkennen

  Ontdek de natuur in de omgeving wandelend of op de fiets. Op het park kunt u een fiets per dag huren. In uw accommodatie of bij de receptie ligt een reserveringsformulier voor u klaar. Eenmaal ingevuld levert u deze in bij de fietsverhuur. Alle fietsen zijn vooraf gedesinfecteerd. Let op: u kunt alleen per (digitale) pin betalen. Wandelingen met gids vinden plaats onder bepaalde voorwaarden. De omgeving verkennen? Doe inspiratie op in de Landal Greenparks app of informeer bij de parkreceptie.

Duurzaam gebouwd

Bij het bouwen van de energieneutrale bungalows zijn de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast. De accommodaties zijn uitgerust met zonnepanelen en luchtwarmtepompen. Een energiebesparende houtkachel ondersteunt de centrale verwarming, die volledig werkt zonder fossiele brandstoffen zoals gas en olie. Met de "groene schakelaar" kan de elektriciteit volledig worden in- en uitgeschakeld. Voor de inrichting van de bungalows zijn gerecyclede producten gebruikt.
Boek nuBekijk video

Een paradijs voor levensgenieters!

Proef de wereldberoemde Moezelwijn met knapperig vers brood, een kaasplankje en andere heerlijke hapjes die er perfect bij passen. Geniet van de streekgerechten in onze gezellige brasserie of op ons panoramaterras met een prachtig uitzicht op de wijngaarden en het dal van de Moezel.
Horecafaciliteiten

Onze accommodaties

 • Circa 65 m²
 • 2-onder-1-kap
 • Twee slaapkamers
 • Terras
 • Vaatwasser
 • Eén badkamer
di 1 dec 2020, 3 nachten
Nu v.a. 99
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting € 0,27 p.p.p.n..

 • Circa 70 m²
 • Vrijstaand
 • Drie slaapkamers
 • Sauna-/zonnehemelcombinatie
 • Open haard
 • Eén badkamer
di 1 dec 2020, 3 nachten
Nu v.a. 99
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting € 0,27 p.p.p.n..

 • Circa 130 m²
 • Vrijstaand
 • Vijf slaapkamers
 • Oven
 • Vaatwasser
 • Twee badkamers
di 1 dec 2020, 3 nachten
Nu v.a. 139
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting € 0,27 p.p.p.n..

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Mont Royal? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

Bekijk Landal Mont Royal op de kaart

Gasten over het park

 • De medewerkers: 8,4
 • Omgeving: 8,9
 • Zwembad: 7,1
 • Restaurant: 7,0
 • Recreatieprogramma: 5,8
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,4

Een dagje eropuit

De Moezel is ideaal voor wijnliefhebbers, maar ook fietsers en wandelaars komen hier aan hun trekken. Ga mee op een tour door de wijngaarden of huur een fiets op het park en bezoek burchten, ruïnes en de idyllische dorpjes Kröv en Kövenig. De frisse buitenlucht, de uitzichten, u komt hier helemaal tot rust.
Wandelen en fietsenOntdek de Moezel

Duurzaam park

Om ervoor te zorgen dat de inheemse mopsvleermuis ongestoord kan blijven nestelen zijn er 20 nestkasten op het park geïnstalleerd. De parkeerplaatsen van de nieuwe accommodaties zijn zo ingericht dat elektrische voertuigen direct voor de deur kunnen worden opgeladen. Voor de fundering van de bungalows is een groot deel van de materialen van de oude bungalows hergebruikt. Dit bespaart transportroutes en hierdoor wordt de CO2-uitstoot verlaagd. In de toekomst zal op de displays van de fotovoltaïsche systemen te zien zijn hoeveel energie er wordt gegenereerd door deze collectoren.

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Mont Royal is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Moezel