Eten en drinken

Op ons gezellige panoramaterras heeft u een prachtig uitzicht over het dal van de Moezel. Daarnaast kan u genieten van lokale wijnen, lekkere hapjes of een uitgebreid diner met heerlijke streekgerechten in onze nieuwe brasserie. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden waarna u het rustig in de accommodatie kunt opeten. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Plons, spetter en duik in het zwembad, één van de leukste activiteiten op vakantie! Terwijl de kids spelen in het water heeft u alle tijd om een goed boek uit te lezen aan de rand van het zwembad. Voor de allerkleinsten is er ook een peuterbad om in te spartelen.
Zwempret

Sport en spel

Bent u klaar voor een actieve vakantie? Van midgetgolfen, een duik in het zwembad, wandelen tot een potje voetbal op het sportveld, aan sportieve activiteiten komt u niets tekort. Het Fun & Entertainment-team organiseert het gehele jaar door volop leuke activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom!
Alles over sport en spel

Kids

Spelen, spelen, spelen, dat is wat de kids willen! Alle energie kunnen ze kwijt in de speeltuin en op de airtrampoline. Of ga lekker buiten ravotten in de natuur, klim in de bomen en ontdek de kruipende beestjes. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Loop ook even langs de geiten in de dierenweide.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Verken de omgeving te voet met de premium wandelroute ‘Moselsteig’, die direct aan het vakantiepark ligt. Fiets langs de vlakke oever van de Moezel of ontdek de omgeving vanaf de rondvaartboot. De talrijke wijngaarden en wijnfeesten bieden heerlijke wijnen. Trier, de oudste stad van Duitsland, is zeker een bezoekje waard. In het Wildpark Daun of in het Eifelpark met zijn talrijke wilde dieren bevindt u zich midden in de vrije natuur.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijtje bent u klaar voor een nieuwe dag, vanuit uw bungalow wandelt u zo de natuur in. De mooiste wandel- en fietsroutes leiden u langs de Moezel, schilderachtige dorpjes, idyllische wijngaarden en meren. Klaar voor een uitdaging? Ga op de mountainbike!
Meer wandelen en fietsen

Wellness Massage

Even een momentje voor jezelf ...
Geniet van een rustgevende ontspanningsmassage. Even uw ogen dicht en genieten van de rust. Zo vergeet u de dagelijkse stress en geniet u met volle teugen van uw vakantie.