Welkom op Landal Amerongse Berg

Kom helemaal tot rust in de kleinste provincie van Nederland op Landal Amerongse Berg. Dit rustige, kleinschalige vakantiepark grenst direct aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Wandel of fiets langs landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen, zandverstuivingen, een kronkelende rivier of over een uitgestrekt heideveld. In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, vindt u naast een overdekt zwembad met peuterbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf op Landal Amerongse Berg, onthaasten gaat hier vanzelf!

Rust, ruimte, natuur

Op Landal Amerongse Berg heeft u alles voor een rustige, natuurrijke vakantie. Samen of met de hele familie. Vanuit uw vrijstaande woning fietst u zo de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug in.
  • 71 woningen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Directe toegang tot Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Alle faciliteiten

Vakantiepret voor jong en oud

Landal Amerongse Berg is een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. Een spelletjesavond in uw eigen accommodatie is een leuke afsluiter van de dag.
Tips in de omgevingActiviteiten op het park

Adventure Golf

Op het park is een prachtige 12-holes Adventure Golf baan aangelegd, met duurzame natuurlijke materialen. Bij binnenkomst ziet u de baan vrijwel meteen liggen. De baan heeft leuke hindernissen die het erg aantrekkelijk maken om met zo min mogelijk slagen elke hole af te leggen. De Adventure Golf baan past goed in de omgeving van het park. Een hartstikke leuke activiteit voor jong en oud. Deze activiteit zorgt ongetwijfeld voor veel plezier!
Alle faciliteiten

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting vanaf 13 jaar € 1,60 p.p.p.n..

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Amerongse Berg

Samen eropuit

De omgeving van Landal Amerongse Berg is bij uitstek geschikt om te genieten van natuur, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Ontdek de pracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en fiets door naar Amerongen of Doorn. Even heerlijk ertussenuit.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst?  Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Amerongse Berg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in omgeving Utrecht

Ontdek regio Utrecht