Eten en drinken

Onbezorgd genieten! Bestel uw boodschappen voor aankomst online en wij zorgen ervoor dat deze voor u klaar staan in de accommodatie. Of geniet van onze uitgebreide ontbijt- of broodjesservice met verse, warme broodjes in de ochtend… U kunt zich nog even heerlijk omdraaien in bed. Voor een lunch of diner zoekt u de gezellige restaurants in de omgeving op.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen is altijd één van de leukste activiteiten op vakantie! Terwijl de kids zich uitleven in het overdekt zwembad met apart peuterbad en kinderwaterspuiters kunt u gerust uw boek uitlezen in één van de ligstoelen. Ontspan in het Turks stoombad en neem daarna nog een verfrissende duik.
Zwempret

Sport en spel

Op het park is het mogelijk om fietsen te huren, ideaal om de omgeving te verkennen. Of speel een potje voetbal met elkaar op het sportveld. Vergeet ook zeker de badmintonrackets niet mee te nemen: de achtertuin van uw accommodatie is ruim genoeg om te spelen!
Alles over sport en spel

Kids

De kids zullen zich geen moment vervelen! Zowel binnen als buiten is er genoeg te spelen met een indoorspeelplaats en airtrampoline in de speeltuin. Op het park zijn er zelfs speciale kinderaccommodaties. Plezier gegarandeerd, dus laat de vakantie maar beginnen!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Gaat u met z’n tweetjes of met het gezin eropuit? De allerbelangrijkste attractie is de Utrechtse Heuvelrug. In dit bosgebied zijn kilometers wandel- en fietspaden. Of breng een bezoek aan Ouwehands Dierenpark of Kasteel Amerongen. 
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

De omgeving van Landal Amerongse Berg is bij uitstek geschikt om te genieten van natuur, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Ontdek de pracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en fiets door naar Amerongen of Doorn. Even heerlijk ertussenuit.
Meer wandelen en fietsen