Over Landal GreenParks

Midden in de natuur
Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.
Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 110 parken met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Met 63 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken.

Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. Zeven van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.450 campingplaatsen.

Er werken ca. 3.000 medewerkers bij Landal. Landal onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.