Awards voor Landal GreenParks

Het regende dit jaar awards en nominaties bij Landal GreenParks. Uit de diversiteit van de awards blijkt dat Landal door zowel gasten als onafhankelijke onderzoeksbureaus hoog gewaardeerd wordt. Daar zijn we ongelooflijk trots op. Hieronder de prijzen en nominaties in vogelvlucht.

Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf

Landal GreenParks is door de consument uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf van Nederland. In de top 10 van meest klantvriendelijke bedrijven eindigde Landal als derde. In 2010 was Landal het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland en op het jaar 2014 na heeft de aanbieder van bungalowvakanties als enige van alle bedrijven in Nederland telkens een plaats in de top 10 behaald.
Bekijk hier de video

Kids Vakantieaanbieder 2017

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met drie ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2017’ Awards. Naast de awards voor Vakantieparken XL en Groene Vakanties is Bollo de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Zoover Awards 2016

Landal is flink in de prijzen gevallen bij de toekenning van de Zoover Awards. Landal kreeg maar liefst vier gouden Zoover Awards. Zes Landal-parken wonnen een Zoover Award Oranje. Zoover Awards zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland en geven consumentenerkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd.

Kids WintersportTip! Keurmerk 2016-2017

Landal Bad Kleinkirchheim en Landal Marina Lipno hebben het Kids WintersportTip! Keurmerk 2016-2017 gewonnen in de categorieën ‘Oostenrijk Karinthië’ en ‘Tsjechië’. Dat betekent dat deze parken zijn uitgeroepen tot de beste kindvriendelijke wintersportaccommodatie van Europa in deze categorieën.

Zilveren SpinAward 2016

De gratis app van Landal’s mascotte Bollo, die sinds de release in oktober vorig jaar ruim 55.000 keer is gedownload, ontving de Zilveren SpinAward in de categorie Mobile. Een vakjury beoordeelde de Bollo-app op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit.

Media Ukkie Award 2016

De Bollo-app, de eigen app van de populaire mascotte Bollo van Landal GreenParks, heeft de Media Ukkie Award 2016 gewonnen. De prijs voor de
beste app voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar.

Nederlandse Vakantie Awards 2016

Landal GreenParks is tijdens de uitreiking van de Nederlandse Vakantie Awards bekroond in de categorie Beste Reisaanbieder Vakantie- en Bungalowparken. Dat gebeurde zaterdag 6 februari 2016 op het ReisGala in Studio's Aalsmeer, waar de Nederlandse Vakantie Awards voor de tweede keer werden uitgereikt.

Beste werkgever 2014

Landal GreenParks is Beste Werkgever 2014 in de sector 'Horeca, Recreatie, Toerisme & Cultuur'. In 2013 behaalde Landal GreenParks nog de 11de positie en nu komen we uit de bus als branchewinnaar voor Beste Werkgever!

Leerbedrijf van het Jaar 2014

Landal De Lommerbergen is verkozen tot Leerbedrijf van het Jaar 2014 in de sector Recreatie. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven in de recreatiesector onder de aandacht te brengen. Landal Landgoed De Hellendoornse Berg werd in 2012 ook verkozen tot Leerbedrijf van het jaar.

Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk

Hof van Saksen is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2015 in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Daarnaast staan Landal Het Land van Bartje en Landal Salztal Paradies in de top 5 van deze categorie. Landal Het Vennenbos staat in de top 5 van de categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs’.

Green Key certificering

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Al ruim dertig parken voldoen aan de strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en verantwoord ondernemen en zijn Green Key gecertificeerd. Ons streven is dat alle parken gecertificeerd zijn.