Awards voor Landal GreenParks

We zijn trots bij Landal GreenParks op wat we samen doen. En op de prijzen en nominaties die we tot nu toe hebben gewonnen. Diverse prijzen en nominaties die er echt toe doen, die belangrijk voor ons zijn als bedrijf en voor onze gasten.  We willen je bedanken voor jouw steun en waardering.

Meest gastvriendelijke vakantieaanbieder van Nederland 2021

Met trots delen we dat Landal GreenParks de gastvriendelijkste vakantieparkaanbieder van Nederlands 2021 is. De eindscore van 7.90 op de tweede plaats in de top 5 van klantvriendelijkste leisurebedrijven in Nederland, die wordt aangevoerd door Van der Valk Hotels, is een grote blijk van waardering voor de inspanningen van collega’s op onze parken om iedereen een onvergetelijke vakantie te bieden. Van bestelmogelijkheid van maaltijden via de Landal-app en bezorgservice tot de lancering van een Adventure-app en vele nieuwe creatieve outdooractiviteiten. Ook de communicatie over de flexibele boekingsvoorwaarden en de maatregelen op onze parken dragen bij aan de Landal GreenParks visie om iedereen een onvergetelijke vakantie te bieden midden in de natuur.
Meer lezen

Meest duurzame reismerk 2020: 4 keer op rij

We zijn heel trots! Landal GreenParks is voor de derde keer op rij verkozen als meest duurzame reismerk. Al 4 jaar lang staat Landal GreenParks op nummer 1 in de Sustainable Brand Index in de categorie ‘Travel & Tourism’. We willen onze medewerkers, partners, eigenaren en gasten daar graag voor bedanken, want we doen dit samen. Samen zorgen we voor de natuur, voor elkaar. Bedankt voor jullie waardering. Groen is goed voor je en daarom zijn wij bij Landal GreenParks goed voor groen. Ontdek wat groen kan doen.

Lees meer Duurzaamheid bij Landal GreenParks

Foodservice in jouw accommodatie

Maandag 1 februari 2021 zijn wij bekroond met een Foodservice Award. Tijdens jouw vakantie bieden wij je verse en gezonde maaltijden in jouw accommodatie! De met de Foodservice Award 2021 bekroonde formule zorgt ervoor dat je samen geniet van natuurlijk eten en drinken. En dat is te proeven! Bestel jouw ontbijt, lunch of diner eenvoudig in de Landal GreenParks App. Eet smakelijk.

Opnieuw Gouden Zoover Awards voor Landal GreenParks

Donderdag jl. zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Drie parken van Landal GreenParks ontvingen een Gouden Zoover Award: Landal De Waufsberg , met een 9,5 en Landal Amerongse Berg met een 9,3 en Landal Miggelenberg met een 9,2. Nog eens vier parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.
Lees meer

Landal GreenParks wint DDMA AI Hackaton 2020

Landal GreenParks is verkozen tot winnaar van de DDMA AI Hackathon 2020, die op 30 en 31 januari plaatsvond in Amsterdam. Het multidisciplinaire team van Landal, met daarin professionals van zowel de business- als de datakant, liet de nummers twee en drie, Eneco en Holland Casino, achter zich.Tijdens de DDMA AI Hackathon moeten bedrijventeams in twee dagen een vernieuwend machine learning-concept neerzetten.

Alle Nederlandse parken van Landal GreenParks opnieuw Green Key gecertificeerd

Landal GreenParks heeft tijdens het jaarlijkse Green Key evenement opnieuw Green Key-certificaten in ontvangst mogen nemen voor alle vakantieparken in Nederland. Ook de buitenlandse parken van Landal GreenParks hebben het duurzaamheidscertificaat behaald. Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, behaalde het duurzaamheidscertificaat van het niveau ‘Goud’.
Lees meer

Landal GreenParks wint twee Kids Vakantie-aanbieder van het Jaar Awards 2020

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met twee Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2020 Awards. Voor het zevende achtereenvolgende jaar sleepte Landal GreenParks de award in de categorie Vakantieparken XL in de wacht. Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, won de onderscheiding voor Kidsclub vakanties.
Lees meer over deze award

Camping Landal Rabbit Hill ontvangt predicaat Top camping van ANWB

Landal Rabbit Hill heeft het predicaat 'Top camping' ontvangen van de ANWB. De camping behaalde de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. Landal GreenParks beschikt over zeven campings bij parken in Nederland en Duitsland.
Lees meer over deze award

Landal GreenParks UK onderscheiden tot Best Family Holiday Company

Landal GreenParks UK werd onderscheiden tot Best UK Family Holiday Company (categorie middelgrote bedrijven). Landal GreenParks introduceerde zesde nieuwe parken in Groot-Brittannië in de afgelopen tweeënhalf jaar. Landal Kenwick Woods in Lincolnshire opende in oktober de deuren. Eerder openden al Landal Piperdam in Schotland, Landal Darwin Forest en Landal Sandybrook in het Peak District National Park, Landal Kielder Waterside in het Northumberland National Park op de grens van Engeland en Schotland en Landal Gwel an Mor, gelegen aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall.

Kids WintersportTip! Keurmerk 2019-2020

Twee vakantieparken van Landal GreenParks hebben het Kids WintersportTip! Keurmerk 2019-2020 toegekend gekregen: Landal Winterberg in het Duitse Sauerland en Landal Alpine Lodge Lenzerheide in Graubünden, Zwitserland. Het keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids, dat jaarlijks de meest kindvriendelijke wintersport-accommodaties in Europa selecteert.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd 25 november uitgereikt in Amsterdam.
Lees meer over deze award

Landal GreenParks wint publieksprijs Dutch CRO-Awards

Landal GreenParks heeft de publieksprijs gewonnen bij de DDMA Dutch CRO Awards 2019. Vorige maand bleek al dat Landal GreenParks tot de elf finalisten behoorde met de case om het aantal boekingen via mobiel te laten stijgen. Tijdens de award-avond mochten Landal en de andere tien genomineerden in pitches van vijf minuten hun case voorleggen aan vakgenoten. Elf finalisten streden in een van de vier categorieën. Beerwulf (categorie Conversie), Transavia (Personalisatie), Lampenlicht (Mobiel) en Bruynzeel (Acquisitie) eindigden op de eerste plaats in hun categorie. Landal GreenParks ontving de overall publieksprijs van vakgenoten.

Hof van Saksen winnaar                                    Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2019

Hof van Saksen (onderdeel van Landal GreenParks) is wederom uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Het is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint. Vorige week is de langste trechterglijbaan ter wereld geopend. Het luxe vakantieresort had twee jaar geleden al een wereldprimeur met drie andere spectaculaire waterglijbanen en geeft aan te willen blijven innoveren en investeren in exclusieve waterpret.
Lees meer over deze award

Drie parken in Top 10 van Tripadvisor

Drie parken van Landal GreenParks hebben een notering behaald in de catagorie ‘Beste gezinshotels’ van online reisbeoordelingssite Tripadvisor. Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, voert de lijst aan en ook Landal Esonstad en Landal Het Vennenbos zijn opgenomen in de Top 10.
Lees meer

Landal GreenParks met drie parken in Top 10 van beste pretparkvakanties Kids Vakantiegids

Landal GreenParks is met drie vakantieparken vertegenwoordigd in de Top 10 van beste pretparkvakanties van Kids Vakantiegids. De best scorende combinaties ontvingen het Kids PretparkTip! Keurmerk. Op de vijfde plek in de Top 10 staan Toverland en Landal Domein De Schatberg, op de negende plaats Julianatoren en Landal Rabbit Hill. De combinatie Plopsa Indoor Coevorden en Landal Aelderholt eindige op de tiende plaats.

Kids Vakantieaanbieder 2019

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards. Behalve de award voor Vakantieparken, Vakantieparken XL en Groene Vakanties was Bollo wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Alle Nederlandse parken van Landal GreenParks wederom Green Key gecertificeerd

Landal GreenParks heeft tijdens het jaarlijkse Green Key Event, dat donderdag jl. plaatsvond in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem, opnieuw Green Key-certificaten in ontvangst mogen nemen voor alle vakantieparken in Nederland. Daarnaast hebben nu ook de vijf Deense parken die vorig jaar deel zijn gaan uitmaken van Landal GreenParks het duurzaamheidscertificaat behaald.

Zoover Awards 2018

Landal is wederom in 2018 flink in de prijzen gevallen bij de toekenning van de Zoover Awards. Landal heeft maar liefst drie gouden Zoover Awards in ontvangst mogen nemen. Zeven keer werd een Zilveren Zoover Award gewonnen. Zoover Awards zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland en geven consumentenerkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd.

Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk

Landal Het Vennenbos en Hof van Saksen (onderdeel van Landal GreenParks), zijn uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018. Landal Het Vennenbos is winnaar in de categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs en Hof van Saksen in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint.

Green Key certificering

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Vanaf 2018 voldoen al onze parken aan de strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en verantwoord ondernemen en zijn deze Green Key gecertificeerd.

Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf

Landal GreenParks is door de consument uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf van Nederland. In de top 10 van meest klantvriendelijke bedrijven eindigde Landal als derde. In 2010 was Landal het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland en op het jaar 2014 na heeft de aanbieder van bungalowvakanties als enige van alle bedrijven in Nederland telkens een plaats in de top 10 behaald.
Bekijk hier de video